• Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Gericht op vrouwen in loondienst

Esenzz Loopbaancoaching Apeldoorn

Meer uit je carrière halen met professionele loopbaanbegeleiding

Denk jij dat er meer zit in je loopbaan dan er nu uitkomt? Maar tast je een beetje in het duister hoe je je doelen moet bereiken, of je ambities zou kunnen waarmaken? Met de succesvolle loopbaancoaching in Apeldoorn van Esenzz kom je daar ongetwijfeld achter. Dus als je vastloopt in je loopbaan en weet je niet hoe je moet doorstromen naar een hoger level? Of wil je liever je ervaring, kennis en kunde ergens anders of voor iets anders inzetten? Dan geeft Esenzz je het graag een duwtje in de rug, of zet je op het goede spoor. Hieronder vertel ik je meer over loopbaancoaching in Apeldoorn door de loopbaanadviseur van Esenzz. Je kunt uiteraard ook nu direct een afspraak maken voor professionele loopbaanbegeleiding in Apeldoorn.

loopbaantraject
loopbaancoaching

Wat doet onze loopbaancoach?

Esenzz biedt loopbaancoaching in Apeldoorn en is Register Loopbaanprofessional met een grote staat van dienst. Het is mijn missie om vrouwen in al hun diversiteit te helpen om voor hun arbeidsmarktwaarde te staan en zo hun wensen, dromen en ambities waar te maken in hun werkzame leven. Naast persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaanbegeleiding behoort ook het creëren van een positieve mindset bij vrouwen tot mijn ambitie. Ik vind dat dat voor iedere vrouw is weggelegd, dus ook voor jou! Spreekt dit je aan en kan jouw carrière ook wel een zetje gebruiken, of wil je hier graag eens over praten? Neem dan gerust contact op met Esenzz voor effectieve loopbaancoaching.

Doel van loopbaanbegeleiding door Esenzz

Loopbaanbegeleiding in Apeldoorn door Esenzz houdt in dat we je met behulp van persoonlijke ontwikkeling, je loopbaanontwikkeling een boost geven. Zo wordt je als vrouw niet alleen mentaal sterker; ook je arbeidsmarktpositie verbetert hierdoor. Genoegen nemen met een lagere positie of een lager niveau is niet – of niet langer – meer nodig. Met arbeidsmarktgerichte loopbaancoaching zorgen we dat je toekomstbestendig wordt. Zo word én blijf je dan goed voorbereid op de snel veranderende arbeidsmarkt. Bij een duurzame loopbaan hoort een duurzame aanpak van een carrière coach!

Wat maakt loopbaancoaching in Apeldoorn aantrekkelijk voor je?

Je komt er snel achter dat je met een professionele carrière coach in Apeldoorn van Esenzz, snel op het goede spoor zult zitten. Want bij mij kun je rekenen op:

  • NOLOC erkend Register Loopbaanprofessional
  • Erkend NLP MasterCoach
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Ruim 750 succesvolle trajecten
  • Persoonlijke en duurzame loopbaancoaching
  • Betrokken en betrouwbaar, positief en toekomstgericht
  • Gericht op vrouwen, genderdiversiteit en culturele diversiteit

Wat anderen zeggen over Esenzz

Ik heb de coaching/training als erg prettig ervaren, dankzij de opdrachten en gesprekken is beter naar voor gekomen wat mijn doel is en heb ik meer vertrouwen gekregen dit doel te behalen. Songul heeft me goed weten te motiveren! Het is een vriendelijke enthousiaste coach!

Helena (Yvette) van den Bosch

De afgelopen maanden heeft Songul mij begeleid tijdens een loopbaanadviestraject. Songul heeft veel (mensen-)kennis, ervaring en is enthousiast. Daardoor en door de juiste vragen te stellen, kom je snel tot de kern en kun je van daaruit verder bouwen. Dankzij de goede coaching van Songul is voor mij duidelijk welke richting ik op wil en kan.

Lita Biesheuvel

Ik ben erg tevreden over de professionele coaching van Songul Kinran Gunes van Esenzz. Haar coaching heeft er zeker aan bijgedragen dat ik weer een baan heb. Songul is een warme persoonlijkheid, werkt op een persoonlijke manier en levert maatwerk. Ze kiest uit een groot palet aan mogelijkheden wat bij je past en geeft op een plezierige manier feed back. Ze schroomt niet haar grote netwerk in te zetten voor een kandidaat. Ik beveel haar van harte aan.

Carla Scheffer

Songul heeft mij uitstekend begeleid in mijn outplacement traject. Ze heeft mijn situatie goed ingeschat en de begeleiding daarop afgestemd. Daarnaast weet ze een goede sfeer van vertrouwen op te bouwen.

Erik-Jan Ambergen

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik was op zoek naar een coach met wie ik een klik zou hebben. De profielschets van Songul sprak mij meteen aan. Na een eerste kennismaking was ik zeer enthousiast. Songul heeft mij gemotiveerd en gestimuleerd om meer beeld te vormen over mijn toekomstige werkveld en hoe ik daar kan komen. Dit d.m.v. gesprekken en verschillende testen. Ze is professioneel en prettig in de omgang. Bedankt voor je bijdrage aan mijn loopbaan en mocht ik ooit nog ergens tegen aanlopen dan weet ik dat ik bij je terecht kan.

Hollander

Songül is een fijne gesprekspartner. Ze luistert goed, stelt uitnodigende vragen en beschikt over krachtige (NLP-)tools waarmee ze je verder helpt. De coaching heeft mij geholpen duidelijk te krijgen waar ik naartoe wil en hoe ik dat voor elkaar krijg. Ik ben uit enthousiasme meteen begonnen en al lekker op weg.

Hanny Post

Mijn gesprekspartner was Songul Kinran. Tijdens mij begeleidingstraject was zij to the point, heldere adviezen en prettige persoonlijkheid. Ervaren trainer die door eigen ervaring weet dat elk traject een persoonlijke ervaring is. Na een 40 jarige dienstverband toch inzicht gekregen in de mogelijkheden met sturing in een opleiding buiten mijn kaders. Kernwoorden van Songul: inlevensvermogen, persoonlijk, direct en concrete handvaten meegeven.

Peter Gordijn

Esenzz Coaching & Training heet niet voor niets zo. De ervaren professionele coach helpt je om in korte tijd tot de essentie van je vraagstuk te brengen en jouw aanpak te bepalen. Is voor mensen die de verandering aandurven.

Verstraeten

Contact met Songul van Esenzz?

Ben je geïnteresseerd in persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaancoaching in Apeldoorn door Esenzz? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan. Ik vertel je graag wat een carrière coach in Apeldoorn voor je kan betekenen. Je kan mij telefonisch bereiken op 06 14 49 13 28 of een e-mail sturen naar songul@esenzz.nl.

Contact-opnemen-met-Esenzz

Het geheim van duurzaam inzetbaar zijn

whitepaperOntdek in deze masterclass (duur: 35 min.) hoe jij een duurzame loopbaan creëert volop vrijheid, werkplezier en zekerheid. Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacy verklaring van Esenzz. Bekijk nu de masterclass.