• Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Gericht op vrouwen in loondienst

Esenzz Loopbaancoaching Arnhem

Meer halen uit je carrière dankzij loopbaanbegeleiding in Arnhem

Heb jij het idee dat je meer kunt halen uit je loopbaan? Maar weet je niet precies hoe je je doelen moet bereiken, of je ambities kunt waarmaken? Maak dan kennis met de succesvolle loopbaancoaching in Arnhem van Esenzz. Dus zit je in je loopbaan vast, en weet je weet niet hoe je moet doorstromen naar een hoger level? Of wil je iets anders gaan doen met je ervaring, kennis en kunde? Dan geeft carrière coach Songul je het gewenste duwtje in de rug, of zet je op het goede spoor. Onderstaand lees je meer over loopbaancoaching in Arnhem door de loopbaanadviseur Songul. Uiteraard kunt je ook direct een afspraak maken met mij als loopbaancoach in Arnhem.

loopbaanbegeleiding-arnhem

loopbaancoaching-arnhem

Wat doet onze loopbaancoach in Arnhem?

Esenzz biedt loopbaancoaching in Arnhem en is Register Loopbaanprofessional met een grote staat van dienst. Songul heeft de missie om vrouwen in al hun diversiteit te helpen voor hun arbeidsmarktwaarde te staan. Zo kunnen ze hun wensen, dromen en ambities waarmaken in hun loopbaan. Naast persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaanbegeleiding is ook het creëren van een positieve mindset bij vrouwen mijn ambitie. Want dat is voor iedere vrouw weggelegd, dus ook voor jou! Vind jij dat een aantrekkelijk idee, kun jij ook wel een carrière zetje gebruiken, of wil je hierover van gedachten wisselen? Neem dan contact op met Songul om je effectief te laten coachen in je loopbaan.

Doel van loopbaanbegeleiding door Esenzz

Bij loopbaanbegeleiding in Arnhem geven we met behulp van persoonlijke ontwikkeling je loopbaanontwikkeling een boost. Het is de bedoeling dat je als vrouw niet alleen sterker wordt op het mentale vlak, maar ook in je arbeidsmarktpositie. Je hoeft geen – of niet langer – genoegen te nemen met een lagere positie of een lager niveau. Met onze arbeidsmarktgerichte loopbaancoaching in Arnhem, zorgen we ervoor dat je toekomstbestendig wordt. Je bent én blijft dan goed voorbereid op de snel veranderende arbeidsmarkt. Bij een duurzame loopbaan hoort een duurzame aanpak van een carrière coach in Arnhem!

Waarom kiezen voor Esenzz loopbaancoaching in Arnhem?

Als je gebruik maakt van de professionele carrière coach van Esenzz, weet je zeker dat je goed zit. Want met Esenzz kun je rekenen op het volgende:

  • NOLOC erkend Register Loopbaanprofessional
  • Erkend NLP MasterCoach
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Ruim 750 succesvolle trajecten
  • Persoonlijke en duurzame loopbaancoaching
  • Betrokken en betrouwbaar, positief en toekomstgericht
  • Gericht op vrouwen, genderdiversiteit en culturele diversiteit

Wat anderen zeggen over Esenzz

Ik heb de coaching/training als erg prettig ervaren, dankzij de opdrachten en gesprekken is beter naar voor gekomen wat mijn doel is en heb ik meer vertrouwen gekregen dit doel te behalen. Songul heeft me goed weten te motiveren! Het is een vriendelijke enthousiaste coach!

Helena (Yvette) van den Bosch

De afgelopen maanden heeft Songul mij begeleid tijdens een loopbaanadviestraject. Songul heeft veel (mensen-)kennis, ervaring en is enthousiast. Daardoor en door de juiste vragen te stellen, kom je snel tot de kern en kun je van daaruit verder bouwen. Dankzij de goede coaching van Songul is voor mij duidelijk welke richting ik op wil en kan.

Lita Biesheuvel

Ik ben erg tevreden over de professionele coaching van Songul Kinran Gunes van Esenzz. Haar coaching heeft er zeker aan bijgedragen dat ik weer een baan heb. Songul is een warme persoonlijkheid, werkt op een persoonlijke manier en levert maatwerk. Ze kiest uit een groot palet aan mogelijkheden wat bij je past en geeft op een plezierige manier feed back. Ze schroomt niet haar grote netwerk in te zetten voor een kandidaat. Ik beveel haar van harte aan.

Carla Scheffer

Songul heeft mij uitstekend begeleid in mijn outplacement traject. Ze heeft mijn situatie goed ingeschat en de begeleiding daarop afgestemd. Daarnaast weet ze een goede sfeer van vertrouwen op te bouwen.

Erik-Jan Ambergen

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik was op zoek naar een coach met wie ik een klik zou hebben. De profielschets van Songul sprak mij meteen aan. Na een eerste kennismaking was ik zeer enthousiast. Songul heeft mij gemotiveerd en gestimuleerd om meer beeld te vormen over mijn toekomstige werkveld en hoe ik daar kan komen. Dit d.m.v. gesprekken en verschillende testen. Ze is professioneel en prettig in de omgang. Bedankt voor je bijdrage aan mijn loopbaan en mocht ik ooit nog ergens tegen aanlopen dan weet ik dat ik bij je terecht kan.

Hollander

Songül is een fijne gesprekspartner. Ze luistert goed, stelt uitnodigende vragen en beschikt over krachtige (NLP-)tools waarmee ze je verder helpt. De coaching heeft mij geholpen duidelijk te krijgen waar ik naartoe wil en hoe ik dat voor elkaar krijg. Ik ben uit enthousiasme meteen begonnen en al lekker op weg.

Hanny Post

Mijn gesprekspartner was Songul Kinran. Tijdens mij begeleidingstraject was zij to the point, heldere adviezen en prettige persoonlijkheid. Ervaren trainer die door eigen ervaring weet dat elk traject een persoonlijke ervaring is. Na een 40 jarige dienstverband toch inzicht gekregen in de mogelijkheden met sturing in een opleiding buiten mijn kaders. Kernwoorden van Songul: inlevensvermogen, persoonlijk, direct en concrete handvaten meegeven.

Peter Gordijn

Esenzz Coaching & Training heet niet voor niets zo. De ervaren professionele coach helpt je om in korte tijd tot de essentie van je vraagstuk te brengen en jouw aanpak te bepalen. Is voor mensen die de verandering aandurven.

Verstraeten

Contact opnemen met de carrière coach  van Arnhem

Wil je meer weten over persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaancoaching in Arnhem door Songul? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan. Ik vertel je graag wat een carrière coach in Arnhem voor je kan betekenen. Je kunt mijn telefonisch bereiken op 06 14 49 13 28 of een e-mail sturen naar songul@esenzz.nl.

loopbaancoaching-arnhem

Hèt recept voor jouw droombaan

whitepaperOntdek dè 6 basis ingrediënten voor méér GLOW & FLOW in je loopbaan.
Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacy verklaring van Esenzz.  Download nu het E-boek.