• Register loopbaanprofessional (RL NOLOC)
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • 1250+ succesvolle trajecten
 • Gericht op vrouwen en diversiteit

Bedankt voor het aanvragen van een gesprek

Bedankt voor je aanvraag! Ik stuur je een intakeformulier toe via de email om te kijken of ik je kan helpen in je loopbaan. Je ontvangt daarna vanzelf een persoonlijke mail van mij met de bevestiging voor het gesprek. Ook als ik denk jou niet te kunnen helpen, dan laat ik je uiteraard de reden weten en geef ik je advies wat ik in jouw geval zou doen.

Als je een bevestiging hebt ontvangen, bel ik je vervolgens op het exacte tijdstip in de boeking.

Tijdens de sessie is het belangrijk dat je in een stille ruimte zit zonder afleiding. Zorg er s.v.p. voor dat je niet in de auto zit of onderweg bent tijdens het bellen. Voor een persoonlijke sessie aan de telefoon is wederzijdse volle aandacht nodig.

songul-kinran

Het FIT FOR THE FUTURE loopbaan programma duurt slechts 12 weken en kent 4 stappen:

 • Neem je loopbaan in eigen hand
  Vanaf nu kom jij sterk te staan in je energie, werk je aan waar je wel invloed op hebt en ben je toegerust met een groeimindset. Deze helpt jou om de regie te pakken over je loopbaan en zelfsturend te worden.
 • Ontwerp je droombaan
  Je maakt een onweerstaanbaar blauwdruk van je droombaan die fungeert als focus en meest betrouwbare en effectieve (tijd- en energiebesparend) navigatie voor jouw toekomst, zodat je nooit meer verdwaalt in je loopbaan.
 • Boost je arbeidsmarktwaarde
  Je verhoogt gericht je kansen enerzijds door heel gericht je arbeidsmarktprofiel nog beter af te stemmen op de (toekomstige) behoefte en eisen op de arbeidsmarkt. Je arbeidsmarktprofiel gaat over je kennis, expertise, je kwaliteiten en vaardigheden. Anderzijds door het aanleren van essentiële arbeidsmarktvaardigheden om optimaal te kunnen solliciteren en netwerken met een unieke personal branding
 • Houd je arbeidsmarktwaarde op peil
  Je leert effectieve arbeidmarkt strategieën te hanteren om je droombaan te vinden en leert bij te blijven en feeling te houden met toekomstige kansen en ontwikkelingen in jouw vakgebied of nog breder op de arbeidsmarkt.