• Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Gericht op vrouwen in loondienst

Gratis slim regeling MKB

SLIM regeling MKB en Loopbaancoaching

Het kabinet wil met deze SLIM regeling ook MKB werkgevers en werkenden helpen om tijd en geld te investeren in leren en ontwikkelen op de werkvloer. Daarom kunnen mkb’ers binnenkort een subsidieaanvraag indienen bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Tussen maandag 2 maart en dinsdag 31 maart is er in totaal €15 miljoen beschikbaar voor ondernemers om bijvoorbeeld een bedrijfsschool op te richten, loopbaan- en ontwikkeladviezen voor hun werknemers te krijgen of de vaardigheden van hun medewerkers up-to-date te houden.

De nieuwe aanvraagtermijn start in september 2020.
Op de website www.slimwerkgeven.nl kunnen MKB’ers alvast meer informatie vinden om een eventuele aanvraag voor te bereiden.

esenzz-hero

Waarom MKB?

In het MKB is het minder gebruikelijk dat medewerkers hun kennis en vaardigheden up-to-date houden tijdens hun werkende leven. Werkgevers hebben daar vaak minder kennis van of tijd en geld voor dan in grotere bedrijven. Ook in de landbouw, de horeca en de recreatiesector is het lastig om een leerrijke werkomgeving te ontwikkelen, omdat er veel seizoensarbeid is. De stimuleringsregeling leren en ontwikkelen in het mkb draagt hieraan bij.

Herken je dit?

Je hebt een vraag of een probleem waar je al langer meezit. Je merkt dat je er zelf niet uitkomt en dat hierdoor je loopbaan stil staat. Dit zorgt voor piekeren, onrust, angst en met tegenzin naar je werk.

 • Je vindt het lastig of spannend om een volgende stap te zetten in je loopbaan.
 • Je doet je werk al jaren, maar vindt het niet meer leuk.
 • Je ziet je huidige baan niet jaren nog doen.
 • Je krijgt geen energie van je werk en zoekt werk wat beter bij je past.
 • Je ervaart werkdruk en onvrede, je komt ’s avonds uitgeput thuis.
 • Je hebt het gevoel achter te lopen op de ontwikkelingen/veranderingen.
 • Je past je zoveel aan, je bent je zelf niet meer.

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Je met lef, vertrouwen en rust een volgende stap zet in je loopbaan.
 • Je weet wat je moet doen om meer grip en invloed op je loopbaan te krijgen.
 • Je meer inzicht hebt in je huidige en alternatieve kansen op de arbeidsmarkt.
 • Je weet wat je moet doen om ‘gewild’ te zijn op de arbeidsmarkt.

Wat anderen zeggen over Esenzz

Ik heb de coaching/training als erg prettig ervaren, dankzij de opdrachten en gesprekken is beter naar voor gekomen wat mijn doel is en heb ik meer vertrouwen gekregen dit doel te behalen. Songul heeft me goed weten te motiveren! Het is een vriendelijke enthousiaste coach!

Helena (Yvette) van den Bosch

De afgelopen maanden heeft Songul mij begeleid tijdens een loopbaanadviestraject. Songul heeft veel (mensen-)kennis, ervaring en is enthousiast. Daardoor en door de juiste vragen te stellen, kom je snel tot de kern en kun je van daaruit verder bouwen. Dankzij de goede coaching van Songul is voor mij duidelijk welke richting ik op wil en kan.

Lita Biesheuvel

Ik ben erg tevreden over de professionele coaching van Songul Kinran Gunes van Esenzz. Haar coaching heeft er zeker aan bijgedragen dat ik weer een baan heb. Songul is een warme persoonlijkheid, werkt op een persoonlijke manier en levert maatwerk. Ze kiest uit een groot palet aan mogelijkheden wat bij je past en geeft op een plezierige manier feed back. Ze schroomt niet haar grote netwerk in te zetten voor een kandidaat. Ik beveel haar van harte aan.

Carla Scheffer

Songul heeft mij uitstekend begeleid in mijn outplacement traject. Ze heeft mijn situatie goed ingeschat en de begeleiding daarop afgestemd. Daarnaast weet ze een goede sfeer van vertrouwen op te bouwen.

Erik-Jan Ambergen

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik was op zoek naar een coach met wie ik een klik zou hebben. De profielschets van Songul sprak mij meteen aan. Na een eerste kennismaking was ik zeer enthousiast. Songul heeft mij gemotiveerd en gestimuleerd om meer beeld te vormen over mijn toekomstige werkveld en hoe ik daar kan komen. Dit d.m.v. gesprekken en verschillende testen. Ze is professioneel en prettig in de omgang. Bedankt voor je bijdrage aan mijn loopbaan en mocht ik ooit nog ergens tegen aanlopen dan weet ik dat ik bij je terecht kan.

Hollander

Songül is een fijne gesprekspartner. Ze luistert goed, stelt uitnodigende vragen en beschikt over krachtige (NLP-)tools waarmee ze je verder helpt. De coaching heeft mij geholpen duidelijk te krijgen waar ik naartoe wil en hoe ik dat voor elkaar krijg. Ik ben uit enthousiasme meteen begonnen en al lekker op weg.

Hanny Post

Mijn gesprekspartner was Songul Kinran. Tijdens mij begeleidingstraject was zij to the point, heldere adviezen en prettige persoonlijkheid. Ervaren trainer die door eigen ervaring weet dat elk traject een persoonlijke ervaring is. Na een 40 jarige dienstverband toch inzicht gekregen in de mogelijkheden met sturing in een opleiding buiten mijn kaders. Kernwoorden van Songul: inlevensvermogen, persoonlijk, direct en concrete handvaten meegeven.

Peter Gordijn

Esenzz Coaching & Training heet niet voor niets zo. De ervaren professionele coach helpt je om in korte tijd tot de essentie van je vraagstuk te brengen en jouw aanpak te bepalen. Is voor mensen die de verandering aandurven.

Verstraeten

Contact opnemen voor het traject

Het traject is maatwerk en zal ik in samenspraak met jou en je werkgever bepalen. In een persoonlijk gesprek geef ik nader toelichting en bespreken we samen de mogelijke samenwerking. Bespreek deze regeling daarom eerst met je werkgever en vraag daarna een gesprek aan. Je kunt mij telefonisch bereiken op 06 14 49 13 28 of door een e-mail sturen naar songul@esenzz.nl.

Contact-opnemen-met-Esenzz

Het geheim van duurzaam inzetbaar zijn

whitepaperOntdek in deze masterclass (duur: 35 min.) hoe jij een duurzame loopbaan creëert volop vrijheid, werkplezier en zekerheid. Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacy verklaring van Esenzz. Bekijk nu de masterclass.