Hèt recept voor jouw droombaan

Download recept
  • Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Gericht op vrouwen in loondienst

Hunker je naar méér inspiratie, plezier en uitdaging in je werk?

 

Download gratis e-boek:
Hèt recept voor jouw droombaan

Voor méér Glow & Flow in je loopbaan

In dit e-boek ontdek je:

  • Welke dè 6 onmisbare basisingrediënten zijn, waarmee je je droombaan creëert.
  • Wat de beste voedingsbodem is voor de hoogste geluks- en energiewaarde.
  • Hoe die bekende heerlijke flow ontstaat en jij je weer helemaal happy en trots voelt in je werk en leven.

Wat anderen zeggen over het E-boek

Mooie eye openers ! Hoe een verandering tot stand komt en uit meerdere denkniveaus bestaat. Hier zijn de ingredienten op gebaseerd. Ik ben meer gaan nadenken over op welk niveau mijn werkelijke probleem ligt.

M. van Dijk

Wat een creatief en inspirerend E-boek is dit. Er zitten mooie vragen in waar ik meteen mee aan de slag ben gegaan. En heel veel tips om een start te maken met het in kaart brengen van mijn droombaan. Songul, dank je voor je inspiratie, het smaakt inderdaad naar meer.

J. Ooink

Ik wist wel wat ik niet wilde in mijn werk, maar geen idee wat dan wel. Nu heb ik een compleet beeld van mijn baan die ik het leukste vind om te doen. Leuk gedaan zo met het idee van een recept.

W. Teuling

Stop met jezelf tekort doen!

Weet je al een hele tijd dat het werk dat je doet absoluut niet je droombaan is?

Heb je vage ideeën over deze droombaan? Misschien voelen je inzichten nu nog als losse ingrediënten, waar je geen raad mee weet.

In mijn gratis e-boek; ‘Hèt recept voor jouw droombaan’ onthul ik dè 6 basis ingrediënten voor een compleet beeld van jouw droombaan. Deze zijn gebaseerd op de neurologische niveaus van denken, leren en veranderen (Bateson).

In verbinding met jouw roeping, breng jij deze 6 basis ingrediënten in balans met wie je bent en wat JIJ belangrijk vindt in je werk.

esenzz-hero

Songül Kinran

Songül Kinran is een onafhankelijk Register Loopbaanprofessional RL (NOLOC) èn NLP Mastercoach. Met ruim 20 jaar ervaring richt ze zich specifiek op de begeleiding van vrouwelijke professionals in loondienst.  

Uit praktijkervaring en eigen ervaring weet Songül dat alles valt en staat met mindset. Deze kan je dromen en ambities behoorlijk in de weg staan. Nadat zij zelf dankzij NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) een transformatie doormaakte, ging ze door haar persoonlijk plafond!

Sindsdien heeft Songül honderden vrouwen geholpen, die nagenoeg te kampen hadden met vergelijkbare worstelingen. Haar missie is deze multi-getalenteerde vrouwen de frustratie te besparen, die zij zelf destijds gevoeld heeft als gevolg van onnodige verspilling van tijd, talent en energie.

Deze vrouwen hebben met Songül’s hulp, de loopbaan van hun dromen waargemaakt. Ze werken nu met méér plezier en zingeving en zijn trots op hun werk..

Wat anderen zeggen over Esenzz

Verstraete

Rated 5 out of 5
4 August 2022

Met veel plezier een loopbaantraject gevolgd bij Songül, helaas waren de 4 uur die wij samen hadden wat kort. Songül geeft nuttige tips en tools, geeft goede feedback, spiegelt, stimuleert en denkt mee. Haar mooie praktijk ligt schitterend gelegen, is mooi ruim. Ik heb onze gesprekken zeer gewaardeerd, dank hiervoor.

Verstraete

Ruth Hogenkamp

Rated 5 out of 5
4 August 2022

Songül is een hele vlotte, professionele, bevlogen coach die mij heeft begeleid bij een belangrijke stap in mijn loopbaan. De begeleiding heb ik ervaren als ontzettend prettig, professioneel en zorgvuldig.

Ruth Hogenkamp

Judith Buter

Rated 5 out of 5
4 August 2022

Songul is een heel bevlogen, betrokken en plezierige loopbaancoach. Ze heeft veel kennis en ervaring en kan goed reflecteren. Naast dat ze me verder heeft geholpen met mijn loopbaan, ben ik ook persoonlijk gegroeid door de gesprekken met haar.

Judith Buter

Goossens

Rated 4 out of 5
8 December 2021

Songul helpt je met goede en uitgebreide oefeningen inzicht te krijgen wat je missie is, welke rollen of functies daarbij passen tot aan passende werkzaamheden en werkomgeving. Ze laat je zelf dingen ontdekken en stelt goede vragen die je echt op weg helpen. Echt een coach die heeft geleerd dat het om het leerproces van de coachee gaat en dat deze zelf inzicht krijgt om een volgende stap te zetten in zijn of haar loopbaan. Daarnaast is het een energiek en leuk persoon om in gesprek mee te zijn. Het loopbaantraject van haar heeft mij heel veel gebracht.

Goossens

Hét recept voor je droombaan

whitepaperOntdek dè 6 basis ingrediënten voor méér Glow & Flow in je loopbaan. Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor door naar de privacy verklaring van Esenzz. Download nu het E-boek.

Hét recept voor je droombaan

whitepaperOntdek dè 6 basis ingrediënten voor méér Glow & Flow in je loopbaan. Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor door naar de privacy verklaring van Esenzz. Download nu het E-boek.