Hèt recept voor jouw droombaan

Download recept
  • Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Gericht op vrouwen in loondienst

Verlang je naar méér inspiratie en energie
in je werk?

Download gratis e-boek:
Hèt recept voor jouw droombaan

Voor méér Glow & Flow in je loopbaan

In dit e-boek ontdek je:

  • Dè 6 noodzakelijke basisingrediënten voor een compleet beeld van jouw droombaan.
  • Wat de beste voedingsbodem is voor de hoogste geluk- en energiewaarde.
  • Hoe je een succesvolle verandering in je loopbaan doorvoert en…
  • Hoe hierdoor die bekende heerlijke flow ontstaat en jij je weer helemaal happy en trots voelt in je werk en leven.

Wat anderen zeggen over het E-boek

Mooie eye openers ! Hoe een verandering tot stand komt en uit meerdere denkniveaus bestaat. Per niveau krijg je mooie vragen en tips. Waar ik tegen aan loop in mijn loopbaan is me een stuk duidelijker geworden.

Marion

Wat een creatief en inspirerend E-boek is dit. Er zitten mooie vragen in waar ik meteen mee aan de slag ben gegaan. En heel veel tips om een start te maken met het in kaart brengen van mijn droombaan. Songul, dank je voor je inspiratie, het smaakt inderdaad naar meer.

Jeanette

Ik wist wel wat ik niet wilde in mijn werk, maar geen idee wat dan wel. Nu heb ik een compleet beeld van mijn baan die ik het leukste vind om te doen. Leuk gedaan zo met het idee van een recept.

Karin

Stop met jezelf tekort doen!

Weet je al een hele tijd dat het werk dat je doet absoluut niet je droombaan is?

Misschien heb je vage ideeën over deze droombaan. Of voelen je inzichten nu nog als losse ingrediënten, waar je geen raad mee weet.

In mijn gratis e-boek; ‘Hèt recept voor jouw droombaan’ onthul ik dè 6 basis ingrediënten voor een compleet beeld van jouw droombaan. Deze zijn gebaseerd op de neurologische niveaus van denken, leren en veranderen (Bateson).

In verbinding met jouw roeping, breng jij deze 6 basis ingrediënten in balans met wie je bent en wat JIJ belangrijk vindt in je werk. Om daarna door te pakken en je gewenste verandering door te voeren.

esenzz-hero

Songül Kinran

Songül Kinran is een onafhankelijke Register Loopbaanprofessional RL (NOLOC) èn NLP Mastercoach. Met ruim 20 jaar ervaring richt ze zich specifiek op de begeleiding van vrouwelijke professionals in loondienst.  

Uit praktijkervaring en eigen ervaring weet Songül dat je mindset je dromen en ambities behoorlijk in de weg kan staan. Nadat zij zelf dankzij NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) een transformatie doormaakte, ging ze door haar persoonlijk plafond.

Sindsdien heeft Songül honderden vrouwen geholpen, die te kampen hadden met nagenoeg dezelfde worstelingen. Haar missie is deze vrouwen de frustratie te besparen, die zij zelf destijds gevoeld heeft als gevolg van onnodige verspilling van tijd, talent en energie.

Deze multi-getalenteerde vrouwen stonden ooit waar jij nu staat en werken nu met méér plezier en zingeving en zijn trots op hun werk.

Wil jij dit ook heel graag? Zet dan die eerste stap.

Wat anderen zeggen over loopbaanbegeleiding door Esenzz

Christel Halewijn

Rated 5 out of 5
16 August 2022

Songül heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in wat ik wil en hoe ik dat kan bereiken. Ze heeft de spreekwoordelijke ‘beren op de weg’ verwijderd en mij geleerd hoe ik deze zelf ook kan verwijderen. De gesprekken waren positief, leerzaam en ook nog eens gezellig! Ik ga met een goed gevoel de toekomst tegemoet.

Christel Halewijn

G. Verstraete

Rated 5 out of 5
4 August 2022

Met veel plezier een loopbaantraject gevolgd bij Songül, helaas waren de 4 uur die wij samen hadden wat kort. Songül geeft nuttige tips en tools, geeft goede feedback, spiegelt, stimuleert en denkt mee. Haar mooie praktijk ligt schitterend gelegen, is mooi ruim. Ik heb onze gesprekken zeer gewaardeerd, dank hiervoor.

Verstraete

Judith Buter

Rated 5 out of 5
4 August 2022

Songul is een heel bevlogen, betrokken en plezierige loopbaancoach. Ze heeft veel kennis en ervaring en kan goed reflecteren. Naast dat ze me verder heeft geholpen met mijn loopbaan, ben ik ook persoonlijk gegroeid door de gesprekken met haar.

Judith Buter

T. Achterkamp

Rated 5 out of 5
23 May 2022

Songul helpt je orde in de chaos te brengen. Vanuit haar achtergrond en met haar jarenlange ervaring als leidinggevende en loopbaancoach in het bedrijfsleven begeleidt zij je bij al je loopbaanvragen. Songul is een warme en prettige persoonlijkheid, die je van harte verwelkomt in haar praktijk in De Steeg, met een werkelijk adembenemend uitzicht op de IJssel! Songul is staat maatwerk te leveren en jou te helpen om mogelijke belemmerende overtuigingen om te zetten in helpende gedachten en effectief gedrag. Ik heb mijn loopbaancoachtraject bij Songul als bijzonder plezierig en verrijkend ervaren.

Anonymous

Y. van Kouwen, Projectleider Schuldhulpverlening

Rated 5 out of 5
23 May 2022

Ik kijk met veel plezier terug op het traject. Je wordt positief gedwongen naar jezelf te kijken, je organisatie en je omgeving hierbij te betrekken om tot een volledig beeld te komen. Ik zou dit traject absoluut andere vrouwen aanbevelen. Het geeft je de ruimte, tijd en het vermogen om stil te staan bij jezelf. Echt los te zijn van het ouderschap en een vrouw te zijn die ook haar carrière op de prioriteitenlijst heeft staan. Hierin is Songul een heel prettige sparringpartner, laat je denkwijze en gedachten vanuit een andere invalshoek zien. Houdt je de spiegel voor waardoor je zelf tot heel andere conclusies kunt komen dan op voorhand verwacht!

Anonymous

Hét recept voor jouw droombaan

whitepaperOntdek dè 6 basis ingrediënten voor méér GLOW & FLOW in je loopbaan.
Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacy verklaring van Esenzz. Download nu het E-boek.

Hét recept voor jouw droombaan

whitepaperOntdek dè 6 basis ingrediënten voor méér GLOW & FLOW in je loopbaan.
Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacy verklaring van Esenzz. Download nu het E-boek.