FIT FOR THE FUTURE Loopbaancheck

Vraag nu een Loopbaancheck aan!
 • Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Gericht op vrouwen in loondienst

In 6 weken je focus helder

Regelmatig stilstaan in je loopbaan is vanwege de snel veranderende arbeidsmarkt geen overbodige luxe meer. Ben je nog FIT FOR THE FUTURE? Sluit je nog goed aan op de (toekomstige) behoefte van jouw werkgever? Heb je het nog naar je zin op jouw werk? Zit je nog op de juiste plek en heb je de behoefte om hier met een loopbaanexpert over te sparren? Dan is het tijd voor de loopbaancheck!
Verbreed je horizon en laat Songul van Esenzz meedenken met jouw persoonlijke loopbaanvragen en wensen. Start vandaag nog bij Esenzz.

women-empowerment

Jouw situatie en coachvraag  staan centraal, we kunnen stilstaan bij o.a.:

 • Je huidige werk- en privé situatie en waar je naar toe wilt in je loopbaan.
 • Welke dilemma’s en knelpunten je ervaart en hoe je deze kunt oplossen?
 • Wat jou drijft, motiveert en waar je energie van krijgt.
 • Wat je al in huis hebt en welke competenties je wilt ontwikkelen.
 • Welke acties en vervolgstappen je kunt ondernemen om je toekomstperspectief te realiseren.

Ben jij het gestuntel in je loopbaan zat?

Na de loopbaancheck heb je inzicht in waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Je hebt inzicht in je kernwaarden, drijfveren en talenten en weet je beter wat jou in je werk motiveert en eventueel belemmert. Je krijgt zicht op hoe je jouw kwaliteiten en vaardigheden optimaal inzet. Bovendien heb je door de loopbaancheck een helder beeld van je toekomstperspectief en de daarvoor benodigde groei- en ontwikkelmogelijkheden. Met de juist acties en vervolgstappen bereik je wat je wilt. Vraag nu een loopbaancheck aan bij Esenzz en krijg meer grip op je loopbaan.

FIT FOR THE FUTURE Loopbaancheck

Loopbaancheck

Programmaduur 6 weken

 • 2 persoonlijke gesprekken
 • Maatwerk opdrachten
 • Onbeperkt E-coaching

Benut jouw ontwikkelbudget

Veel werkgevers hebben een ontwikkel- of loopbaanbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en doorgroeien in hun carrière. Maar wist je dat 40% van het ontwikkelbudget niet wordt besteed en eind december dus zomaar verdwijnt? Dat is zonde, want het is juist bedoeld voor jouw ontwikkeling.

Vraag aan je leidinggevende of HR naar de mogelijkheden. Is er een budget beschikbaar? Mooi! Esenzz kan je helpen met een goede investering in jouw duurzame ontwikkeling.

Hoe dan ook, de investering in tijd en geld is je werkgeluk méér dan waard!

Lees hier wat andere vrouwen van de loopbaancheck vinden

“Songul is een zeer deskundige en plezierige gesprekspartner en vakvrouw. Haar inspirerende en gestructureerde aanpak hielp mij om mijn plan helder te krijgen en de gedroomde loopbaanstap te zetten.”

Simone
Strategisch HR Business Partner

Kom in contact met Songul van Esenzz

Inmiddels hebben honderden vrouwen in alle vrijheid de gewenste veranderingen in de loopbaan doorgevoerd. Wil jij weten wat een loopbaancheck voor jou kan betekenen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan. Ik help jou graag vooruit!

outplacement

Hèt recept voor jouw droombaan

whitepaperOntdek dè 6 basis ingrediënten voor méér GLOW & FLOW in je loopbaan.
Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacy verklaring van Esenzz.  Download nu het E-boek.