Maak je droombaan waar

Gratis kennismaken
 • Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Gericht op vrouwen in loondienst

Ontdek je droombaan en laat je carrière stromen

“Ben ik nou echt gelukkig in mijn loopbaan? Waar word ik nou echt blij van? Welke baan past het beste bij mij? Vragen die je jezelf steeds vaker stelt. Je hebt het gevoel dat je niet met de juiste dingen bezig bent. Je bent uitgekeken op je huidige baan of je wilt weten wat er nog meer mogelijk is. Herken je dit?

Wat je struggle ook is, het is tijd om de hulp van Esenzz in te schakelen. Met een persoonlijk loopbaantraject kun je uitgebreid bezinnen op jezelf in relatie tot je loopbaan. In dit loopbaantraject staat jouw toekomst centraal en is women empowerment geïntegreerd en om je te helpen jezelf los te wrikken van je comfortzone. Je carrière gaat stromen en je wordt mentaal sterker. Maak gerust een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

loopbaancoaching

FIT FOR THE FUTURE Loopbaantraject

Persoonlijke begeleiding (1 op 1)

 

 • Keuze uit online, face-to-face of combinatie
 • Uitgebreid strategiegesprek
 • 1, 3 of 5 persoonlijke gesprekken
 • Onbeperkt E-coaching (email + whatsapp)
 • Eindgesprek
esenzz

Loopbaantraject

Programmaduur 12-20 weken

 • Compleet loopbaantraject
 • Totaal 40 uur opdrachten
 • Reviews op gemaakte opdrachten, CV, pitch, LinkedIn en sollicitatiebrieven
 • Gratis CV-formats, checklists en voorbeeld sollicitatiebrieven
 • Arbeidsmarktprofiel

Inhoud FIT FOR THE FUTURE loopbaantraject

Je krijgt het volledige loopbaantraject onbeperkt tot je beschikking via de Esenzz Academy. Het traject fungeert als menukaart; qua inhoud, begeleiding, vorm en duur wordt het loopbaantraject helemaal op maat gesneden op jouw persoonlijke situatie en behoefte. Klik hier voor meer informatie en details over het traject.

Vraag gerust een gratis kennismakingsgesprek aan en ontdek of je toe bent aan een carrièreswitch.

loopbaantraject

Bekijk hier de ervaring van Manon over het loopbaantraject

Met dit loopbaantraject;

 • Verstevig je DE 3 key bouwstenen voor duurzame inzetbaarheid en leer je deze op peil te houden.
 • Doorbreek je de sleur in je loopbaan en neem je je loopbaan in eigen hand, zodat je nooit meer concessies hoeft te doen en al je toekomstwensen waarmaakt.
 • Blijf je trouw aan jezelf en houdt duidelijke focus op je meest ideale baan (droombaan) gebaseerd op jouw missie, kernwaarden en kwaliteiten.
 • Formuleer je glashelder je onweerstaanbaar aanbod, waarmee je naadloos aansluit bij eisen en wensen van potentiële werkgevers.
 • Leer je met een marktgerichte sollicitatie methode, uitstekende sollicitatie- en arbeidsmarktvaardigheden toe te passen en kom je met gemak aan tafel bij de beste werkgevers.

Het loopbaantraject is:

Een compleet loopbaantraject geschikt voor heroriëntatie, voor als je je huidige baan wilt verrijken of van baan wilt veranderen. Het is verleidelijk om zomaar te stappen in een andere baan. Slimmer en duurzamer is om eerst een diepgaand onderzoek te doen naar je ‘droombaan’ en hoe je deze kunt realiseren. Je maakt kennis met een strategische en gestructureerde aanpak, ontwikkeld door een ervaren carrière coach. Wat je krijgt is mijn beste kennis & inzichten en tools & methodieken uit ruim 20 jaar werkervaring als gedragsveranderaar. Om jou als persoon te helpen sterk te staan, zodat je jouw loopbaan in eigen hand neemt en al je wensen en ambities doorvoert in je duurzame loopbaan. Vraag gerust een gratis kennismakingsgesprek met mij aan.

Lees hier wat klanten van het loopbaantraject vinden

“Het traject brengt meer dan, in mijn geval een richting met logische vervolgstappen, het heeft ook mijn denkbeeld veranderd en daardoor ook het inzicht die ik in mijzelf had. Mijn arbeidsmarktwaarde heeft een boost gekregen en mijn arbeidsmarktprofiel is geüpdatet. Ook fijn! Loop je met dezelfde vraag rond als dat ik deed, dan raad ik je het FIT for the FUTURE traject ten zeerste aan! Dank je wel Songul voor de mooie gesprekken en het ontdekken van mijn rode draad.”

Marije Spakman
Directieondersteuner Gemeente Deventer

Na een ‘click’-gesprek was ik meteen overtuigd. Songul Kinran is degene die mij kan helpen. Dat komt door haar kennis, ervaring en vertrouwen in Neuro Linguïstisch Programmeren. Door haar open, positieve, hulpvaardige manier van werken heeft ze een veilige omgeving gecreëerd. Waardoor het me gelukt is om achter mijn onbewuste patronen, emoties en gedrag te gekomen. Dit heeft geresulteerd in een grote carrière stap bij een andere werkgever. Songul, dank je voor dit proces.

Kim
Subsidieadviseur

Ontzettend fijn geholpen in mijn zoektocht naar de volgende stap. De combinatie theorie en vervolgens de gesprekken werken goed. Je wordt echt uitgedaagd om van een afstand naar je loopbaan te kijken en vervolgens de regie hierin te nemen.

Efsun Ertugrul

Benut jouw ontwikkelbudget

Veel werkgevers hebben een ontwikkel- of loopbaanbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en doorgroeien in hun carrière. Maar wist je dat 40% van het ontwikkelbudget niet wordt besteed en eind december dus zomaar verdwijnt? Dat is natuurlijk zonde, want het is juist bedoeld voor jouw ontwikkeling.

Vraag aan je leidinggevende of HR naar de mogelijkheden. Is er een budget beschikbaar? Mooi! Esenzz kan je helpen met een goede investering in jouw carrièreswitch.

Ontdek en maak je droombaan waar met Esenzz

Wil jij weer helemaal gelukkig en lekker in je vel voelen in je loopbaan? Met dit loopbaantraject krijg je een in de praktijk zich ruimschoots bewezen methodiek, om je wensen, dromen en ambities op carrièregebied te onderzoeken. Zo creëren wij samen jouw duurzame inzetbaarheid.

Inmiddels heb ik als carrière coach honderden vrouwen geholpen om in alle vrijheid hun passie te leven en weer met veel plezier naar hun werk te gaan. Vraag gerust een gratis kennismakingsgesprek aan en bekijk wat mogelijk is voor jou!

Het geheim van duurzaam inzetbaar zijn

whitepaperOntdek in deze masterclass (duur: 35 min.) hoe jij een duurzame loopbaan creëert volop vrijheid, werkplezier en zekerheid. Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacy verklaring van Esenzz. Bekijk nu de masterclass.