FIT FOR THE FUTURE Loopbaantraject

Gratis kennismaken
 • Register loopbaanprofessional (RL NOLOC)
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • 1250+ succesvolle trajecten
 • Gericht op vrouwen en diversiteit

Maak in slechts 12 weken je droombaan waar

Stel je de laatste tijd jezelf vragen als: Ben ik nou echt gelukkig in mijn loopbaan? Weet ik nu echt wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil? Maar ook: “is dit het nou?” omdat je het gevoel hebt dat je niet met de juiste dingen bezig bent? Je bent uitgekeken op je baan of je wilt weten wat er nog meer mogelijk is. Herken je dit? Dan is het tijd om de hulp van Esenzz in te schakelen. Door het volgen van een loopbaantraject krijg je de mogelijkheid om uitgebreid te bezinnen op jezelf in relatie tot je loopbaan. Met een loopbaantraject krijg je de tools om jezelf los te trekken uit je comfortzone en je carrière te laten stromen. Met het loopbaantraject word je mentaal sterker, wat een positieve weerslag heeft op je carrière en arbeidsmarktpositie. Maak gerust een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

loopbaancoaching
loopbaantraject

Tijdens het loopbaantraject ligt de focus bij:

Jouw duurzame inzetbaarheid! We starten bij jou als persoon, omdat jij een van de meest belangrijkste fundamenten bent hiervoor. Je gaat op zoek naar jouw kern waarin jouw onderliggende passie, drijfveren en motivatie zitten. Op basis van wat je ontdekt over jezelf, wil je niets anders dan het heft in eigen handen nemen. Vanuit een blauwdruk van je droombaan brainstormen we over realistische mogelijkheden. Naar mate het traject vordert wordt jouw loopbaanfocus helder en kun je werken aan het verhogen van jouw kansen hiervoor. Met een onweerstaanbaar arbeidsmarktprofiel kun je je als geen ander presenteren en ben jij helemaal klaar voor de arbeidsmarkt. Om je droombaan waar te maken op een moment wanneer jij dat wilt.

Na het loopbaantraject:

 • Verstevig je de 3 key bouwstenen voor duurzame inzetbaarheid en leer je deze op peil te houden.
 • Doorbreek je de sleur in je loopbaan en neem je je loopbaan in eigen hand, zodat je nooit meer concessies hoeft te doen en al je toekomstwensen waarmaakt.
 • Blijf je trouw aan jezelf en houdt duidelijke focus op je meest ideale baan (droombaan) gebaseerd op jouw kernwaarden, drijfveren en kwaliteiten.
 • Formuleer je een glashelder en onweerstaanbaar aanbod, waarin je met je toegevoegde waarde naadloos aansluit bij eisen en wensen van potentiële werkgevers.
 • Leer je met een marktgerichte sollicitatie methode, uitstekende sollicitatie- en arbeidsmarktvaardigheden toe te passen en word je met gemak uitgenodigd door de beste werkgevers.

Bij het Fit For The Future programma krijg je

Een compleet loopbaantraject voor heroriëntatie geschikt voor als je van baan wilt veranderen. Het is verleidelijk om zomaar te stappen in een andere baan. Het is beter en duurzamer om eerst een diepgaand onderzoek te doen naar je droombaan en hoe je deze kunt realiseren. Je maakt kennis met een gestructureerde aanpak en dit ga je doen met de beste kennis & inzichten en tools & methodieken uit mijn ruim 20 jaar werkervaring als gedragsveranderaar. Om jou als persoon te helpen sterk te staan, zodat je jouw loopbaan in eigen hand neemt en al je wensen en ambities doorvoert in je loopbaan. Vraag gerust een gratis kennismakingsgesprek met mij aan.

Bekijk hier de ervaring van Manon over het loopbaantraject

Inhoud FIT FOR THE FUTURE loopbaantraject

Het loopbaantraject wordt qua inhoud, vorm en duur helemaal op maat gesneden op jouw persoonlijke situatie en behoefte aan coaching. Ben je redelijk zelfredzaam of heb je persoonlijke begeleiding nodig? Het traject wordt beschikbaar gesteld op een online platform, waardoor je dit zelfstandig op een voor jou geschikt tijdstip en plaats kunt doorlopen. Voor persoonlijke hulp, advies en inzichten, kun je als aanvulling persoonlijke gesprekken inzetten die plaatsvinden op locatie van Esenzz Coaching & Training in De Steeg (nabij Arnhem in Gelderland).

Loopbaantraject pakketten van Esenzz

Online

Programmaduur 12 weken

 • Compleet online loopbaantraject
 • 6 intensieve werkboeken
 • Onbeperkt E-coaching
 • Eenmalig review op CV, pitch, LinkedIn en sollicitatiebrief
 • Arbeidsmarktscan of een andere LDC test
 • Arbeidsmarktprofiel
Esenzz-pakketten

Medium

Programmaduur 12 weken

 • Gratis intakegesprek
 • 3 persoonlijke gesprekken
 • Compleet loopbaantraject
 • 6 intensieve werkboeken
 • Onbeperkt E-coaching
 • Eenmalig review op CV, pitch, Linkedin en sollicitatiebrief
 • Arbeidsmarktscan of een andere LDC test
 • Arbeidsmarktprofiel
Esenzz-pakketten

Premium

Programmaduur 20 weken

 • Gratis intakegesprek
 • 5 persoonlijke gesprekken
 • Compleet loopbaantraject
 • 6 Intensieve werkboeken
 • Onbeperkt E-coaching
 • E-coaching, onbeperkte online begeleiding
 • Onbeperkt reviews op CV, pitch, Linkedin en sollicitatiebrieven
 • Arbeidsmarktscan of een andere LDC test
 • Arbeidsmarktprofiel

Lees hier wat klanten van het loopbaantraject vinden

Songul helpt je orde in de chaos te brengen. Vanuit haar achtergrond en met haar jarenlange ervaring als leidinggevende en loopbaancoach in het bedrijfsleven begeleidt zij je bij al je loopbaanvragen. Songul is een warme en prettige persoonlijkheid, die je van harte verwelkomt in haar praktijk in De Steeg, met een werkelijk adembenemend uitzicht op de IJssel! Songul is staat maatwerk te leveren en jou te helpen om mogelijke belemmerende overtuigingen om te zetten in helpende gedachten en effectief gedrag. Zij creëert op inspirerende wijze de voorwaarden voor jouw eigen unieke, individuele loopbaancoachtraject. Ik heb mijn loopbaancoachtraject bij Songul als bijzonder plezierig en verrijkend ervaren.

T. Achterkamp
Jeugdconsulent

Na een ‘click’-gesprek was ik meteen overtuigd. Songul Kinran is degene die mij kan helpen. Dat komt door haar kennis, ervaring en vertrouwen in Neuro Linguïstisch Programmeren. Door haar open, positieve, hulpvaardige manier van werken heeft ze een veilige omgeving gecreëerd. Waardoor het me gelukt is om achter mijn onbewuste patronen, emoties en gedrag te gekomen. Dit heeft geresulteerd in een grote carrière stap bij een andere werkgever. Songul, dank je voor dit proces.

Kim
Subsidieadviseur

“Het traject brengt meer dan, in mijn geval een richting met logische vervolgstappen, het heeft ook mijn denkbeeld veranderd en daardoor ook het inzicht die ik in mijzelf had. Mijn arbeidsmarktwaarde heeft een boost gekregen en mijn arbeidsmarktprofiel is geüpdatet. Ook fijn! Loop je met dezelfde vraag rond als dat ik deed, dan raad ik je het FIT for the FUTURE traject ten zeerste aan! Dank je wel Songul voor de mooie gesprekken en het ontdekken van mijn rode draad.”

Marije Spakman
Directieondersteuner Gemeente Deventer

Benut jouw ontwikkelbudget

Veel werkgevers hebben een ontwikkel- of loopbaanbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Maar wist je dat 40% van het ontwikkelbudget niet wordt besteed en eind december dus zomaar verdwijnt? Dat is zonde, want het is juist bedoeld voor jouw ontwikkeling. Vraag aan je leidinggevende of HR naar de mogelijkheden. Is er een budget beschikbaar? Mooi! Esenzz kan je helpen met een goede investering in jouw duurzame ontwikkeling.

Direct contact opnemen met Esenzz

Wil jij weer gelukkig worden in je loopbaan en jezelf mentaal FIT voelen? Met een loopbaantraject krijg je een in de praktijk zich ruimschoots bewezen methodiek, om je wensen, dromen en ambities op carrièregebied te onderzoeken. Inmiddels heb ik honderden vrouwen geholpen om in alle vrijheid hun passie te leven en weer met veel plezier naar hun loopbaan te gaan. Vraag gerust een gratis kennismakingsgesprek aan en bekijk wat mogelijk is voor jou.

esenzz-hero

Het geheim van duurzaam inzetbaar zijn

whitepaperOntdek in deze masterclass (duur: 30 min.) hoe jij een duurzame loopbaan creëert volop vrijheid, werkplezier en zekerheid. Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacy verklaring van Esenzz. Bekijk nu de masterclass.