Realiseer je droombaan

Boek nu een strategiegesprek
 • Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Gericht op vrouwen in loondienst

Realiseer je droombaan en laat je carrière stromen

Je zit niet meer op je plek en gaat met tegenzin naar je werk. Je wilt stappen zetten in je loopbaan, maar je weet niet waar je moet beginnen of hoe je het moet aanpakken. Je ervaart hierbij onzekerheid. Je worstelt ermee en het frustreert je dat je niet voldoende uit jezelf en je loopbaan kunt halen. Dat maakt het lastig om volledig voor jouw ambities en verlangens te staan, waardoor deze keer op keer ondersneeuwd raken.

Je bent hier klaar mee, je wilt jezelf niet langer klein houden!

Ontdek wat er gebeurt met jou en je loopbaan, als jij jezelf niet langer saboteert en in je persoonlijk leiderschap gaat staan.

Als jij in jouw persoonlijk leiderschap zit;

   • Omarm je jezelf met al je kwaliteiten en valkuilen
   • Handel jij vanuit een realistisch en positief zelfbeeld
   • Neem je je loopbaan in eigen hand en sta je voor jouw waarde
   • Ken je je passie, missie en kernwaarden en focus je met vertrouwen op jouw droombaan
   • Weet jij realistische doelen te stellen die voldoen aan de norm: goed is goed genoeg
   • Sta je zonder angst open voor nieuwe kansen en mogelijkheden
   • Werk je met plezier aan dingen die energie geven en waarde toevoegen!

Als oplossing bied ik de FIT FOR THE FUTURE Loopbaanmethode, waarmee je op een dieper level aan je loopbaan werkt

Loopbaancoaching

Wil je ontdekken wat jou volgende stap is? Met het FIT FOR THE FUTURE Loopbaantraject krijg je hiervoor een bewezen loopbaanstrategie in handen met 3 essentiële stappen. Je ontdekt je droombaan, je verhoogt met een uitstekende voorbereiding fors je kansen hiervoor en je maakt je klaar om je droombaan te realiseren. Een modulair opgebouwd traject van A t/m Z, dat volledig op maat gesneden wordt voor jou.

esenzz

Boost Yourself sessies (1 op 1)

Wil je de verkregen loopbaaninzichten omzetten in echte verandering? In deze mindset doorbraak sessies, vindt de werkelijke transformatie plaats. Je werkt aan een positieve mindset en je ontwikkelt jouw persoonlijk leiderschap. Zodat je met vertrouwen stappen zet, de impact maakt die je graag wilt maken en voor je waarde gaat staan. Je trekt jezelf persoonlijk naar een hogere level en maakt in vrijheid keuzes, waar je echt blij van wordt.

Loopbaanpakketten van Esenzz

Basis

 

 

Esenzz-pakketten

Medium (best gekozen)

 

 • Compleet Loopbaantraject
 • 5 Boost Yourself sessies van 1,5 uur
 • Maatwerk opdrachten
 • Onbeperkt E-coaching (email/whatsapp)

 

Esenzz-pakketten

Premium

 

 • Medium loopbaanpakket +
 • Woman Empowerment ‘Boost your Esenzz’
 • Persoonlijk thema, loopbaanangst, rouwverwerking bij ontslag
 • In totaal 8 Boost Yourself sessies van 1,5 uur

Inhoud FIT FOR THE FUTURE loopbaantraject

Stap 1: Neem regie over je loopbaan
Module 1 + gesprek

Je ruimt alle belemmeringen die jouw persoonlijk leiderschap in de weg staan op en pakt de regie. Denk o.a. aan een belemmerende mindset of een verstoorde energiebalans.

Stap 2: Ontdek jouw roeping
Module 2 ->

Je maakt vanuit je diepste kern, verbinding met je roeping, ook wel je hogere doel.

Stap 2: Ontwerp je droombaan
Module 3 + gesprek

Je vertaalt je roeping naar werk en bepaalt je missie. Je maakt een onweerstaanbaar blauwdruk (ontwerp) van je droombaan. Met een visionboard staat je droombaan als een huis!

Stap 3: Focus op je ideale baan
Module 4 + gesprek

Je legt je droombaan langs je eigen werkeisen en -wensen en koppelt deze aan haalbare, realistische kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Bovendien zet je planmatig kansvergroters in, zodat je kansen vergroot op jouw meest ideale baan.

Stap 4: Creëer unieke personal branding
Module 5 + gesprek

Vertaal je onweerstaanbaar arbeidsmarktaanbod en je ideale baan naar een unieke personal branding middels een elevator pitch, CV en linkedin. Je kent je toegevoegde waarde zonder in algemeenheden te vervallen en komt met vertrouwen aan tafel bij de beste werkgevers.

Stap 5: Verover je droombaan  
Module 6 + gesprek

Met een marktgerichte sollicitatiemethodiek maak je uitstekende arbeidsmarktvaardigheden eigen en leer je optimaal solliciteren en netwerken. Je wordt zelfredzaam en beschikt over effectieve strategieën om bij te blijven en feeling te houden met jouw persoonlijke arbeidsmarkt. Hierdoor ga jij met vertrouwen de toekomst in.

Het FIT FOR THE FUTURE loopbaantraject is inclusief:

 • Onbeperkt toegang (zo lang je loopbaan duurt) tot het FIT FOR THE FUTURE loopbaantraject op online Esenzz Academy.
 • Het modulair opgebouwde loopbaantraject fungeert als menukaart; qua inhoud, begeleiding, vorm en duur (6-20 weken) wordt het loopbaantraject helemaal op maat gesneden op jouw persoonlijke situatie en behoefte.
 • Er zijn in totaal 6 modules inclusief bijbehorende werkboeken. 
 • Maximaal 8 Boost Yourself sessies: ter bespreking van gemaakte opdrachten en voor waardevolle inzichten, tips en adviezen. Bovendien geschikt voor eventuele rouwverwerking bij ontslag, loopbaanangst en extra sollicitatiebegeleiding. Je realiseert hierin een doorbraak en transformatie van jouw diepgewortelde thema’s en belemmerende patronen. Hoe?
 • Dankzij mijn specialisatie in NLP ! Ik bied hiermee een unieke combinatie van loopbaancoaching met Woman Empowerment. Je realiseert duurzame veranderingen op gedrags-, overtuigings- en identiteitsniveau en zet hierdoor gegarandeerd stappen in je loopbaan. Omdat je een stuk dieper gaat dan bij een gangbaar loopbaantraject!
 • De vorm van de begeleiding is online, face to face of een combinatie van beide. De keuze is aan jou! De locatie van de gesprekken is bij Esenzz Coaching & Training in De Steeg (nabij Arnhem in Gelderland).
 • Marktgerichte sollicitatie methodiek: Je leert ontspannen jezelf te presenteren met jouw expertise. Niets van gewenst gedrag vertonen of leuren om een baan. Wel diepe verbinding met interessante werkgevers die jou graag binnen willen halen.
 • Onbeperkte e-coaching tijdens het loopbaantraject voor al jouw overige persoonlijke vragen via de Email, SMS of Whatsapp. Ik beantwoord al jouw vragen persoonlijk en denk met jou mee.
 • Onbeperkt aantal reviews op CV, LINKEDIN, pitch en sollicitatiebrieven tijdens het traject.
 • Inclusief templates voor CV, pitch, sollicitatiebrief en checklists voor CV + Linkedin.
 • Inclusief format persoonlijk- en arbeidsmarktprofiel als input voor jouw ontwikkelplan. Hulp bij het opzetten van dit profiel om jouw verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling vorm te geven.

Onbeperkt toegang en volledig op maat gesneden voor jou!

Je krijgt het basistraject of compleet loopbaantraject onbeperkt tot je beschikking via de Online Esenzz Academy. Het complete traject bestaat uit een naar binnen gerichte fase van zelfonderzoek en empowerment, en een naar buiten gerichte fase van arbeidsmarkt verkenning en bepalen van concrete loopbaanstappen.

Het fungeert als menukaart; qua inhoud, begeleiding, vorm en duur wordt het loopbaantraject helemaal op maat gesneden op jouw persoonlijke situatie en behoefte.

Vraag nu een gratis strategiegesprek aan, je bent welkom!

loopbaantraject

Benut jouw ontwikkelbudget

 

Veel werkgevers hebben een ontwikkel- of loopbaanbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en doorgroeien in hun carrière. Maar wist je dat 40% van het ontwikkelbudget niet wordt besteed en eind december dus zomaar verdwijnt? Dat is natuurlijk zonde, want het is juist bedoeld voor jouw ontwikkeling.

Vraag aan je leidinggevende of HR naar de mogelijkheden. Is er een budget beschikbaar? Dat is mooi meegenomen! Esenzz kan je helpen met een goede investering in jouw loopbaan.

Hoe dan ook, je (werk)geluk is de investering in tijd en geld méér dan waard!

Andere ervaringen met het loopbaantraject van Esenzz

“Het traject brengt meer dan, in mijn geval een richting met logische vervolgstappen, het heeft ook mijn denkbeeld veranderd en daardoor ook het inzicht die ik in mijzelf had. Mijn arbeidsmarktwaarde heeft een boost gekregen en mijn arbeidsmarktprofiel is geüpdatet. Ook fijn! Loop je met dezelfde vraag rond als dat ik deed, dan raad ik je het FIT for the FUTURE traject ten zeerste aan! Dank je wel Songul voor de mooie gesprekken en het ontdekken van mijn rode draad.”

Marije Spakman
Directieondersteuner Gemeente Deventer

Na een ‘click’-gesprek was ik meteen overtuigd. Songul Kinran is degene die mij kan helpen. Dat komt door haar kennis, ervaring en vertrouwen in Neuro Linguïstisch Programmeren. Door haar open, positieve, hulpvaardige manier van werken heeft ze een veilige omgeving gecreëerd. Waardoor het me gelukt is om achter mijn onbewuste patronen, emoties en gedrag te gekomen. Dit heeft geresulteerd in een grote carrière stap bij een andere werkgever. Songul, dank je voor dit proces.

Kim
Subsidieadviseur

Ontzettend fijn geholpen in mijn zoektocht naar de volgende stap. De combinatie theorie en vervolgens de gesprekken werken goed. Je wordt echt uitgedaagd om van een afstand naar je loopbaan te kijken en vervolgens de regie hierin te nemen.

Efsun Ertugrul

Maak je droombaan waar met Esenzz

 

Wil jij weer helemaal gelukkig en lekker in je vel voelen in je loopbaan? Met dit loopbaantraject krijg je een in de praktijk zich ruimschoots bewezen methodiek, om je wensen, dromen en ambities op carrièregebied te onderzoeken. Zo creëren wij samen jouw duurzame inzetbaarheid.

Inmiddels heb ik als carrière coach honderden vrouwen geholpen om in alle vrijheid hun passie te leven en weer met veel plezier naar hun werk te gaan. Vraag gerust een gratis strategiegesprek aan en bekijk wat mogelijk is voor jou!

Hèt recept voor jouw droombaan

whitepaperOntdek dè 6 basis ingrediënten voor méér GLOW & FLOW in je loopbaan.
Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacy verklaring van Esenzz.  Download nu het E-boek.