• Register loopbaanprofessional (RL NOLOC)
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • 1250+ succesvolle trajecten
 • Gericht op vrouwen en diversiteit

Modules FIT FOR THE FUTURE loopbaan

Wat krijg je als je je aanmeldt voor het FIT FOR THE FUTURE loopbaan programma?

Een compleet persoonlijk programma met de beste kennis&inzichten en tools&methodieken uit ruim 20 jaar werkervaring in de rol van Manager, Register loopbaanprofessional (RL) èn NLP Mastercoach. Om jou als persoon te helpen sterk te staan, zodat je je loopbaan in eigen hand neemt en al je wensen en ambities doorvoert in je loopbaan.

Voor het gemak en overzicht zijn de 4 stappen verdeeld over 5 modules die beschikbaar gesteld worden via een online  academy. Elke module sluit je af met een werkboek en een persoonlijk gesprek.

Dit gesprek mag online plaatsvinden, of liever face-to-face op locatie van Esenzz Coaching & Training in De Steeg (Gelderland). Bij mooi weer gaan we uiteraard in de tuin zitten of wandelen we op de Veluwe. Verderop zie je een mooie indruk van de mogelijke opties. Jij mag het bepalen!

esenzz-hero

Persoonlijke- en Loopbaandoelen
Strategiegesprek

Een mooie persoonlijke start waarin we niet alleen je loopbaan- maar ook je persoonlijke ontwikkeling doelen opstellen en een programma op maat maken voor jou.

Neem je loopbaan in eigen hand
Module 1 + gesprek
Vanaf nu kom jij sterk te staan in je energie, werk je aan waar je wel invloed op hebt en ben je toegerust met een groeimindset. Deze helpt jou om de regie te pakken over je loopbaan en zelfsturend te worden.

Ontwerp je droombaan
Module 2 + gesprek

Je maakt een onweerstaanbaar blauwdruk van je droombaan die fungeert als focus en meest betrouwbare en effectieve (tijd- en energiebesparend) navigatie voor jouw toekomst, zodat je nooit meer verdwaalt in je loopbaan.

Boost je arbeidsmarktwaarde 1
Module 3 + gesprek

Je verhoogt gericht je kansen door het inzetten van een Arbeidsmarktscan. Hiermee ga je je arbeidsmarktprofiel nog beter afstemmen op de (toekomstige) behoefte en eisen op de arbeidsmarkt. Je arbeidsmarktprofiel gaat over je kennis, expertise, je kwaliteiten en vaardigheden.

Boost je arbeidsmarktwaarde 2
Module 4 + gesprek

Je verhoogt je kansen door het aanleren van essentiële arbeidsmarktvaardigheden om optimaal te kunnen solliciteren en netwerken. Bovendien vertaal je je onweerstaanbaar arbeidsmarktaanbod naar een unieke personal branding middels een elevator pitch, CV en linkedin.

Houd je arbeidsmarktwaarde op peil
Module 5 + gesprek
Je hanteert effectieve arbeidmarkt strategieën om je droombaan te vinden en leert bij te blijven en feeling te houden met toekomstige kansen en ontwikkelingen in jouw vakgebied of breder op de arbeidsmarkt.

Het programma is inclusief:

 • 5 Transformerende werkboeken
  Bij elke stap zit een uitgebreide werkboek met vragenlijsten, opdrachten en oefeningen om het geleerde en vaardigheden eigen te maken.
 • Onbeperkte e-coaching tijdens programma
  Een onbeperkte online begeleiding voor al jouw overige persoonlijke vragen via de Email, SMS of Whatsapp.
 • Onbeperkt aantal reviews op CV, LINKEDIN, Pitch en Sollicitatiebrieven tijdens programma
  Met gratis formats voor CV + Pitch + Sollicitatiebrief en Checklists voor CV + Linkedin.
 • Arbeidsmarktscan
  Met een arbeidsmarktscan krijg je inzicht in je huidige arbeidsmarktpositie en in je huidige en alternatieve arbeidsmarktkansen. Ook krijg je zicht op je toekomstperspectief.
 • Arbeidsmarktprofiel als input voor jouw ontwikkelplan
  Hulp bij het opzetten van jouw arbeidsmarktprofiel, dat als input dient voor jouw verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Toegang voor een jaar tot de online Academy van Esenzz
  Op de online Academy van Esenzz wordt het loopbaanprogramma beschikbaar gesteld, zodat je een jaar lang alle informatie nog kunt raadplegen.