• Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Gericht op vrouwen in loondienst

Esenzz Loopbaancoaching Nijmegen

Haal meer uit je carrière met loopbaanbegeleiding in Nijmegen

Ben jij als vrouw van mening dat je meer kunt halen uit je carrière? En kun je wel wat hulp gebruiken bij het bereiken van je doelen of het waarmaken van je ambities? Kennismaken met de succesvolle loopbaancoaching in Nijmegen van Esenzz is dan voor jou het overwegen waard. Dus als jouw loopbaan vast zit, of je niet weet hoe je moet doorstromen in je vak. Of als je iets anders wilt gaan doen met je ervaring, kennis en kunde. Dan hoef je het niet in je eentje uit te zoeken! De persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaancoach van Esenzz geeft je het gewenste zetje in de rug, of zet je op het goede spoor op het moment dat je daar aan toe bent. Hieronder geven we je meer informatie over loopbaancoaching in Nijmegen door de loopbaanadviseur van Esenzz. Je kunt overigens ook direct een gratis kennismakingsgesprek aanvragen met onze loopbaancoach in Nijmegen.

Loopbaancoaching
loopbaancoaching

Wat doet onze loopbaancoach?

Loopbaancoaching in Nijmegen, krijg je van een erkende Register Loopbaanprofessional met een grote staat van dienst. Het is mijn missie om vrouwen in al hun diversiteit te helpen om voor hun arbeidsmarktwaarde te staan. Ik wil dat zij hun wensen, dromen en ambities op carrièregebied waar kunnen maken. Ook het ontwikkelen van een positieve mindset bij vrouwen is één van mijn ambities. Ik vind dat dat voor iedere vrouw is weggelegd, dus ook voor jou! Spreekt mijn ambitie jou aan, en heb jij behoefte aan een positief duwtje in de rug in je loopbaan? Neem dan contact op voor effectieve, persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaancoaching in Nijmegen.

Doel van loopbaanbegeleiding in Nijmegen

Met loopbaanbegeleiding in Nijmegen, besteden we uitgebreid aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en je loopbaanontwikkeling. We willen dat je je als vrouw sterker voelt en dat je je arbeidsmarktpositie verbetert. Wij vinden dat je niet – of niet langer – genoegen hoeft te nemen met een lagere positie of een lager niveau. Met loopbaancoaching in Nijmegen maken we je toekomstbestendig! Je bent dan goed voorbereid en we houden je op de hoogte van de snel veranderende arbeidsmarkt. Bij een duurzame loopbaan hoort immers een duurzame aanpak van een carrière coach.

Waarom kies je voor Esenzz loopbaancoaching in Nijmegen?

Aan de hand van een professionele carrière coach van Esenzz kun je rekenen op het volgende:

  • NOLOC erkend Register Loopbaanprofessional
  • Erkend NLP MasterCoach
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Ruim 750 succesvolle trajecten
  • Persoonlijke en duurzame loopbaancoaching
  • Betrokken en betrouwbaar, positief en toekomstgericht
  • Gericht op vrouwen, genderdiversiteit en culturele diversiteit

Wat anderen zeggen over Esenzz

Ik heb de coaching/training als erg prettig ervaren, dankzij de opdrachten en gesprekken is beter naar voor gekomen wat mijn doel is en heb ik meer vertrouwen gekregen dit doel te behalen. Songul heeft me goed weten te motiveren! Het is een vriendelijke enthousiaste coach!

Helena (Yvette) van den Bosch

De afgelopen maanden heeft Songul mij begeleid tijdens een loopbaanadviestraject. Songul heeft veel (mensen-)kennis, ervaring en is enthousiast. Daardoor en door de juiste vragen te stellen, kom je snel tot de kern en kun je van daaruit verder bouwen. Dankzij de goede coaching van Songul is voor mij duidelijk welke richting ik op wil en kan.

Lita Biesheuvel

Ik ben erg tevreden over de professionele coaching van Songul Kinran Gunes van Esenzz. Haar coaching heeft er zeker aan bijgedragen dat ik weer een baan heb. Songul is een warme persoonlijkheid, werkt op een persoonlijke manier en levert maatwerk. Ze kiest uit een groot palet aan mogelijkheden wat bij je past en geeft op een plezierige manier feed back. Ze schroomt niet haar grote netwerk in te zetten voor een kandidaat. Ik beveel haar van harte aan.

Carla Scheffer

Songul heeft mij uitstekend begeleid in mijn outplacement traject. Ze heeft mijn situatie goed ingeschat en de begeleiding daarop afgestemd. Daarnaast weet ze een goede sfeer van vertrouwen op te bouwen.

Erik-Jan Ambergen

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik was op zoek naar een coach met wie ik een klik zou hebben. De profielschets van Songul sprak mij meteen aan. Na een eerste kennismaking was ik zeer enthousiast. Songul heeft mij gemotiveerd en gestimuleerd om meer beeld te vormen over mijn toekomstige werkveld en hoe ik daar kan komen. Dit d.m.v. gesprekken en verschillende testen. Ze is professioneel en prettig in de omgang. Bedankt voor je bijdrage aan mijn loopbaan en mocht ik ooit nog ergens tegen aanlopen dan weet ik dat ik bij je terecht kan.

Hollander

Songül is een fijne gesprekspartner. Ze luistert goed, stelt uitnodigende vragen en beschikt over krachtige (NLP-)tools waarmee ze je verder helpt. De coaching heeft mij geholpen duidelijk te krijgen waar ik naartoe wil en hoe ik dat voor elkaar krijg. Ik ben uit enthousiasme meteen begonnen en al lekker op weg.

Hanny Post

Mijn gesprekspartner was Songul Kinran. Tijdens mij begeleidingstraject was zij to the point, heldere adviezen en prettige persoonlijkheid. Ervaren trainer die door eigen ervaring weet dat elk traject een persoonlijke ervaring is. Na een 40 jarige dienstverband toch inzicht gekregen in de mogelijkheden met sturing in een opleiding buiten mijn kaders. Kernwoorden van Songul: inlevensvermogen, persoonlijk, direct en concrete handvaten meegeven.

Peter Gordijn

Esenzz Coaching & Training heet niet voor niets zo. De ervaren professionele coach helpt je om in korte tijd tot de essentie van je vraagstuk te brengen en jouw aanpak te bepalen. Is voor mensen die de verandering aandurven.

Verstraeten

Direct contact met de loopbaancoach van Esenzz

Wil je meer weten over persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaancoaching in Nijmegen door Esenzz? Vraag hier dan een gratis kennismakingsgesprek aan. Ik vertel je graag meer over wat een carrière coach in Nijmegen voor je kan betekenen. Je kunt mij telefonisch bereiken op 06 14 49 13 28 of een e-mail sturen naar songul@esenzz.nl.

Contact-opnemen-met-Esenzz

Het geheim van duurzaam inzetbaar zijn

whitepaperOntdek in deze masterclass (duur: 35 min.) hoe jij een duurzame loopbaan creëert volop vrijheid, werkplezier en zekerheid. Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacy verklaring van Esenzz. Bekijk nu de masterclass.