• Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Gericht op vrouwen in loondienst

NL Leert door

Gratis ontwikkeladvies voor werknemers en werkzoekenden
per 1 december 2020

Wist je dat je met deze nieuwe subsidie regeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, als werkende of werkzoekende een gratis coachingtraject t.w.v. 700,- kunt volgen bij een gecertificeerd loopbaancoach? Omdat werk verandert. Het wordt digitaler, meer op afstand en er zijn zelfs banen die verdwijnen, zeker nu. Herkenbaar?

De subsidie is erop gericht om mensen inzicht te geven in hun kansen op de arbeidsmarkt, te helpen bij het vinden van de juiste opleiding of bij het solliciteren en vinden van ander werk. Het ontwikkeladvies begint met een arbeidsmarktscan. Zo krijg je inzicht in jouw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt die aansluiten op jouw ervaring en wensen.

Ook handig: de subsidieaanvraag voor loopbaanadvies wordt gedaan door de adviseur. Je hoeft dus geen geld voor te schieten.

loopbaantraject

Voor wie is deze subsidie?

Iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd kan gebruikmaken van de regeling NL leert door; van werkzoekenden tot werkenden, zzp’ers en zelfstandig ondernemers. Maak je als organisatie gebruik van NOW 2.0? Attendeer je werknemers dan op NL leert door en voldoe hiermee aan de NOW 2.0-inspanningsverplichting om scholing te stimuleren.

Hoe zou het voor je zijn als je na dit traject:

  • Met lef, vertrouwen en rust een volgende stap zet in je loopbaan.
  • Weet hoe je meer grip en invloed krijgt op je loopbaan.
  • Meer inzicht hebt in je huidige en alternatieve kansen op de arbeidsmarkt.
  • Ontdekt wat je moet doen om ‘gewild’ te zijn op de arbeidsmarkt

Het traject

Het traject is maatwerk en start met een persoonlijk intakegesprek en een arbeidsmarktscan. Samen bepalen we hoe we de samenwerking in 3 gesprekken (totaal 4 uur) vormgeven.

In totaal is er budget voor 40.000 trajecten.
Dat lijkt veel, maar uit eerdere subsidies weten we dat dat heel hard kan gaan. Laat deze kans niet aan jou voorbij gaan.

Wat anderen zeggen over Esenzz

Ik heb de coaching/training als erg prettig ervaren, dankzij de opdrachten en gesprekken is beter naar voor gekomen wat mijn doel is en heb ik meer vertrouwen gekregen dit doel te behalen. Songul heeft me goed weten te motiveren! Het is een vriendelijke enthousiaste coach!

Helena (Yvette) van den Bosch

De afgelopen maanden heeft Songul mij begeleid tijdens een loopbaanadviestraject. Songul heeft veel (mensen-)kennis, ervaring en is enthousiast. Daardoor en door de juiste vragen te stellen, kom je snel tot de kern en kun je van daaruit verder bouwen. Dankzij de goede coaching van Songul is voor mij duidelijk welke richting ik op wil en kan.

Lita Biesheuvel

Ik ben erg tevreden over de professionele coaching van Songul Kinran Gunes van Esenzz. Haar coaching heeft er zeker aan bijgedragen dat ik weer een baan heb. Songul is een warme persoonlijkheid, werkt op een persoonlijke manier en levert maatwerk. Ze kiest uit een groot palet aan mogelijkheden wat bij je past en geeft op een plezierige manier feed back. Ze schroomt niet haar grote netwerk in te zetten voor een kandidaat. Ik beveel haar van harte aan.

Carla Scheffer

Songul heeft mij uitstekend begeleid in mijn outplacement traject. Ze heeft mijn situatie goed ingeschat en de begeleiding daarop afgestemd. Daarnaast weet ze een goede sfeer van vertrouwen op te bouwen.

Erik-Jan Ambergen

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik was op zoek naar een coach met wie ik een klik zou hebben. De profielschets van Songul sprak mij meteen aan. Na een eerste kennismaking was ik zeer enthousiast. Songul heeft mij gemotiveerd en gestimuleerd om meer beeld te vormen over mijn toekomstige werkveld en hoe ik daar kan komen. Dit d.m.v. gesprekken en verschillende testen. Ze is professioneel en prettig in de omgang. Bedankt voor je bijdrage aan mijn loopbaan en mocht ik ooit nog ergens tegen aanlopen dan weet ik dat ik bij je terecht kan.

Hollander

Songül is een fijne gesprekspartner. Ze luistert goed, stelt uitnodigende vragen en beschikt over krachtige (NLP-)tools waarmee ze je verder helpt. De coaching heeft mij geholpen duidelijk te krijgen waar ik naartoe wil en hoe ik dat voor elkaar krijg. Ik ben uit enthousiasme meteen begonnen en al lekker op weg.

Hanny Post

Mijn gesprekspartner was Songul Kinran. Tijdens mij begeleidingstraject was zij to the point, heldere adviezen en prettige persoonlijkheid. Ervaren trainer die door eigen ervaring weet dat elk traject een persoonlijke ervaring is. Na een 40 jarige dienstverband toch inzicht gekregen in de mogelijkheden met sturing in een opleiding buiten mijn kaders. Kernwoorden van Songul: inlevensvermogen, persoonlijk, direct en concrete handvaten meegeven.

Peter Gordijn

Esenzz Coaching & Training heet niet voor niets zo. De ervaren professionele coach helpt je om in korte tijd tot de essentie van je vraagstuk te brengen en jouw aanpak te bepalen. Is voor mensen die de verandering aandurven.

Verstraeten

Meld je aan bij Esenzz

Wil je meer weten over het gratis ontwikkeladvies voor werknemers en werkzoekende? Vraag dan een gratis gesprek aan. Wij vertellen je graag wat een carrière coach voor je kan betekenen. Je kunt ons telefonisch bereiken op 06 14 49 13 28 of een e-mail sturen naar songul@esenzz.nl.

Contact-opnemen-met-Esenzz

Het geheim van duurzaam inzetbaar zijn

whitepaperOntdek in deze masterclass (duur: 35 min.) hoe jij een duurzame loopbaan creëert volop vrijheid, werkplezier en zekerheid. Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacy verklaring van Esenzz. Bekijk nu de masterclass.