Het geheim van duurzaam inzetbaar zijn

Bekijk de masterclass
  • Register loopbaanprofessional (RL NOLOC)
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • 1250+ succesvolle trajecten
  • Gericht op vrouwen en diversiteit

In deze masterclass ontdek je:

  • Waarom je niet meer om duurzame inzetbaarheid heen kunt en hoe de druk hierop leidt tot natuurlijke reactiepatronen die niet altijd effectief zijn.
  • Wat de 3 key bouwstenen zijn voor duurzame inzetbaarheid en hoe je deze op peil houdt.
  • Hoe je met deze sterke arbeidsmarktpositie geen concessies meer hoeft te doen en potentiële werkgevers moeite gaan doen om jou binnen te halen/houden.
  • Welke hobbels je echt moet overwinnen om uit je comfortzone te komen, de NOODZAKELIJKE eerste stap naar duurzame inzetbaarheid.
  • Hoe ik je kan helpen om met het FIT FOR THE FUTURE loopbaantraject koers te zetten op een duurzame loopbaan.
esenzz-hero

Creëer een duurzame loopbaan volop (keuze)vrijheid, werkplezier en zekerheid.

Zet nu jouw eerste stap door je in te schrijven voor mijn 30 minuten durende gratis masterclass ‘het geheim van duurzaam inzetbaar zijn’ (direct toegang).

Je ontdekt hoe je duurzaam kunt werken aan versteviging van 3 belangrijkste bouwstenen voor duurzame inzetbaarheid. Zodat je nog lang en gezond met plezier kunt werken èn van waarde kunt blijven, op een continu en snel veranderende arbeidsmarkt.

M. Spakman, Directiesecretaresse

Zo nu en dan popte bij mij de vraag op; “wat wil ik de komende jaren op werkgebied?” En iedere keer kon ik hierop niet een duidelijk antwoord geven, dus de vraag bleef en de onrust kwam erbij. Tot ik de rust ervoer om er daadwerkelijk tijd in te steken en ben ik via het werk gestart met het FIT for the FUTURE loopbaantraject van Esenzz.

Wat is het heerlijk om doormiddel van de gesprekken met Songul Kinran en het maken van opdrachten steeds een stukje dichterbij het antwoord te komen. Het traject brengt meer dan, in mijn geval een richting met logische vervolgstappen, het heeft ook mijn denkbeeld veranderd en daardoor ook het inzicht die ik in mijzelf had. Mijn arbeidsmarktwaarde heeft een boost gekregen en mijn arbeidsmarktprofiel is geüpdatet. Ook fijn! Loop je met dezelfde vraag rond als dat ik deed, dan raad ik je het FIT for the FUTURE traject ten zeerste aan! Dank je wel Songul voor de mooie gesprekken en het ontdekken van mijn rode draad.

Lees meer

Y. van Kouwen, Projectleider Schuldhulpverlening

M’n carrière neemt om de zoveel tijd een natuurlijk sprongetje. Een stap verder, een stap hoger. Waar ligt de lat? Wat kan en wil ik nog bereiken? Onder deze noemer heb ik gekozen om een loopbaantraject te volgen en mezelf een spiegel voor te houden. Mezelf de ruimte en tijd te geven om kritisch te kijken naar de (on)mogelijkheden.

Ik kijk met veel plezier terug op het traject en heb veel inzichten gekregen. Je wordt positief gedwongen naar jezelf te kijken, je organisatie en je omgeving hierbij te betrekken om tot een volledig beeld te komen. Uiteindelijk staat het beeld en wordt de verdieping gemaakt. Wat het mij met name heeft opgeleverd is bevestiging en verrassing. Bevestiging van zaken waarvan ik dacht, zou dit in mijn straatje passen? Sluit dit aan bij mijn behoeften? Verrassing als in, ben ik hiertoe in staat? Verrassende, mooie en waardevolle woorden van collega’s, vrienden en familie. Die mij vormen hoe ik ben en ik meenam in het traject.

Ik zou dit traject absoluut andere vrouwen aanbevelen. Als moeder van twee jonge kinderen ligt het gevaar bijna continu op de loer om maar door te denderen. Door te gaan voor je gezin, door te gaan met je carrière, door te gaan in je sociale omgeving. Het traject geeft je de ruimte, tijd en het vermogen om stil te staan bij jezelf.

Wat wil ik? Wat kan ik? Hoe zie ik mijn toekomst? Echt los te zijn van het ouderschap en een vrouw te zijn die ook haar carrière op de prioriteitenlijst heeft staan. Hierin is Songul een heel prettige sparringpartner, laat je denkwijze en gedachten vanuit een andere invalshoek zien. Houdt je de spiegel voor waardoor zelf tot heel andere conclusies kunt komen dan op voorhand verwacht!

Lees meer

Songul Kinran

Songül Kinran is een Senior Register Loopbaanprofessional RL (NOLOC) èn NLP Mastercoach. Zij heeft ruim 20 jaar ervaring in de ontwikkeling en groei van medewerkers binnen een breed scala aan organisaties, profit en non-profit. Songül heeft reeds honderden vrouwen geholpen om de ideale baan waar te maken en gericht te werken aan hun duurzame inzetbaarheid.

Het lukte Songül om haar wensen en ambities waar te maken in haar loopbaan, echter dat ging niet zonder slag of stoot. Haar mindset zat haar behoorlijk in de weg, Nadat ze hiermee aan de slag ging, voelde ze zich na jaren mentaal bevrijd en kon ze als persoon eindelijk bloeien.

women-empowerment

Songül’s missie is dan ook jou als vrouw te helpen om in alle vrijheid ook jouw dromen en wensen waar te maken. Dankzij een stevig verankerd vertrouwen in jezelf en je loopbaankeuzes. Ongeacht waar je vandaan komt, waar je nu staat en waar je heen wilt. Met een glimlach ga jij de snel veranderende onzekere toekomst tegemoet.

Het geheim van duurzaam inzetbaar zijn

whitepaperOntdek in deze masterclass (duur: 30 min.) hoe jij een duurzame loopbaan creëert volop vrijheid, werkplezier en zekerheid. Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacy verklaring van Esenzz. Bekijk nu de masterclass.