Zo maak je je droombaan waar

Bekijk de masterclass
  • Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Gericht op vrouwen en hun loopbaanstruggles

Ontdek hoe je méér je hart volgt, zonder je zorgen te maken over je zekerheid

Zet nu jouw eerste stap naar méér GLOW & FLOW in je loopbaan.

Schrijf je in voor mijn gratis masterclass ‘Het geheim van vrijheid, plezier èn zekerheid in je loopbaan’. Je krijgt direct toegang en je kunt terugkijken wanneer je dit wilt.

Je ontdekt hoe je nog lang en gezond, met plezier werkt èn voor je waarde staat, zelfs op de snel veranderende arbeidsmarkt van de toekomst.

esenzz-hero

In deze masterclass ontdek je:

  • Hoe je huidige zekerheid niet langer in de weg hoeft te staan om méér vanuit je hart te werken.
  • Hoe je die zelfsturende, vitale en kundige vrouwelijke professional wordt.
  • De meest effectieve loopbaanstrategie voor méér glow & flow.
  • Hoe je voor je waarde gaat staan en de perfecte match wordt voor potentiële werkgevers.
  • Welke hobbels je moet overwinnen om uit je comfortzone te komen.
  • Hoe het FIT FOR THE FUTURE loopbaantraject jou helpt om met je beste versie voortaan meer je hart te volgen.

Wat andere over mij zeggen

R. Hogenkamp, Beleidsadviseur 

Songül is een hele vlotte, professionele, bevlogen coach die mij heeft begeleid bij een belangrijke stap in mijn loopbaan. De begeleiding heb ik ervaren als ontzettend prettig, professioneel en zorgvuldig.

J. Buter, Senior Communicatieadviseur

Songul is een heel bevlogen, betrokken en plezierige loopbaancoach. Ze heeft veel kennis en ervaring en kan goed reflecteren. Naast dat ze me verder heeft geholpen met mijn loopbaan, ben ik ook persoonlijk gegroeid door de gesprekken met haar.

V. Goossens, Projectleider

“Songul helpt je met goede en uitgebreide oefeningen inzicht te krijgen wat je missie is, welke rollen of functies daarbij passen tot aan passende werkzaamheden en werkomgeving. Ze laat je zelf dingen ontdekken en stelt goede vragen die je echt op weg helpen.

Echt een coach die heeft geleerd dat het om het leerproces van de coachee gaat en dat deze zelf inzicht krijgt om een volgende stap te zetten in zijn of haar loopbaan. Daarnaast is het een energiek en leuk persoon om in gesprek mee te zijn. Het loopbaantraject van haar heeft mij heel veel gebracht.”

women-empowerment

Songul Kinran

Songül Kinran is een onafhankelijke Register Loopbaanprofessional RL (NOLOC) en richt zich specifiek op de begeleiding van vrouwelijke professionals. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring in de ontwikkeling en groei van vrouwen op verschillende functies en posities binnen een breed scala aan organisaties, profit en non-profit.

Het lukte Songül om haar wensen en ambities waar te maken in haar loopbaan, echter dat ging niet zonder slag of stoot. Haar mindset zat haar behoorlijk in de weg. Nadat ze hiermee aan de slag ging, voelde ze zich na jaren mentaal bevrijd en kon ze als persoon eindelijk bloeien. Daarom heeft Songül een passie voor mindset & gedrag en is ze gespecialiseerd in Women Empowerment. Hierdoor hebben reeds honderden vrouwen met Songül’s hulp, dromen en ambities waargemaakt en werken ze nu met meer plezier en zingeving. Bovendien weten ze hoe ze gericht aan hun duurzame inzetbaarheid kunnen blijven werken.

Songül’s missie is dan ook jou als vrouw te helpen om in alle vrijheid ook jouw dromen en wensen waar te maken. Dankzij een stevig verankerd vertrouwen in jezelf en je loopbaankeuzes. Ongeacht waar je vandaan komt, waar je nu staat en waar je heen wilt. Met een glimlach ga jij de snel veranderende onzekere toekomst tegemoet.

Het geheim van vrijheid, plezier èn zekerheid in je loopbaan

whitepaperOntdek in deze masterclass (ongeveer 35 min.) hoe jij duurzaam inzetbaar kunt zijn, waardoor je volop vrijheid, plezier èn werkzekerheid creëert. Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacy verklaring van Esenzz. Bekijk nu de masterclass.