• Register loopbaanprofessional (RL NOLOC)
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • 1250+ succesvolle trajecten
  • Gericht op vrouwen en diversiteit

Pagina met handmatige slider

Wat anderen zeggen over Esenzz

Y. van Kouwen

Rated 5 out of 5
16 December 2021

M’n carrière neemt om de zoveel tijd een natuurlijk sprongetje. Een stap verder, een stap hoger. Waar ligt de lat? Wat kan en wil ik nog bereiken? Onder deze noemer heb ik gekozen om een loopbaantraject te volgen en mezelf een spiegel voor te houden. Mezelf de ruimte en tijd te geven om kritisch te kijken naar de (on)mogelijkheden.
Ik kijk met veel plezier terug op het traject en heb veel inzichten gekregen. Je wordt positief gedwongen naar jezelf te kijken, je organisatie en je omgeving hierbij te betrekken om tot een volledig beeld te komen. Uiteindelijk staat het beeld en wordt de verdieping gemaakt. Wat het mij met name heeft opgeleverd is bevestiging en verrassing. Bevestiging van zaken waarvan ik dacht, zou dit in mijn straatje passen? Sluit dit aan bij mijn behoeften? Verrassing als in, ben ik hiertoe in staat? Verrassende, mooie en waardevolle woorden van collega’s, vrienden en familie. Die mij vormen hoe ik ben en ik meenam in het traject.
Ik zou dit traject absoluut andere vrouwen aanbevelen. Als moeder van twee jonge kinderen ligt het gevaar bijna continu op de loer om maar door te denderen. Door te gaan voor je gezin, door te gaan met je carrière, door te gaan in je sociale omgeving. Het traject geeft je de ruimte, tijd en het vermogen om stil te staan bij jezelf.
Wat wil ik? Wat kan ik? Hoe zie ik mijn toekomst? Echt los te zijn van het ouderschap en een vrouw te zijn die ook haar carrière op de prioriteitenlijst heeft staan. Hierin is Songul een heel prettige sparringpartner, laat je denkwijze en gedachten vanuit een andere invalshoek zien. Houdt je de spiegel voor waardoor zelf tot heel andere conclusies kunt komen dan op voorhand verwacht!

Y. van Kouwen

M. Spakman

Rated 5 out of 5
16 December 2021

Zo nu en dan popte bij mij de vraag op; “wat wil ik de komende jaren op werkgebied?” En iedere keer kon ik hierop niet een duidelijk antwoord geven, dus de vraag bleef en de onrust kwam erbij. Tot ik de rust ervoer om er daadwerkelijk tijd in te steken en ben ik via het werk gestart met het FIT for the FUTURE loopbaantraject van Esenzz.
Wat is het heerlijk om doormiddel van de gesprekken met Songul Kinran en het maken van opdrachten steeds een stukje dichterbij het antwoord te komen. Het traject brengt meer dan, in mijn geval een richting met logische vervolgstappen, het heeft ook mijn denkbeeld veranderd en daardoor ook het inzicht die ik in mijzelf had. Mijn arbeidsmarktwaarde heeft een boost gekregen en mijn arbeidsmarktprofiel is geüpdatet. Ook fijn! Loop je met dezelfde vraag rond als dat ik deed, dan raad ik je het FIT for the FUTURE traject ten zeerste aan! Dank je wel Songul voor de mooie gesprekken en het ontdekken van mijn rode draad.

M. Spakman

Patricia Jansen

Rated 5 out of 5
8 December 2021

Via mijn werk kreeg ik de mogelijkheid om een loopbaantraject te volgen omdat ik op een punt was beland waarin ik mij afvroeg wat een eventuele volgende carrière stap zou kunnen zijn. Ik kon kiezen uit een aantal loopbaanadviseurs. De keuze voor Songul heb ik op gevoel gemaakt. Voor nu kan ik zeggen dat dat een goede keuze is geweest. Daar waar ik na een stuk of 4 bijeenkomsten dacht nog geen stappen te hebben gemaakt, bleek het tegendeel waar. Ongemerkt neemt Songul je mee in het traject en gaat dat vanzelf. Heel vloeiend, waarvan je achteraf ervaart dat je ze hebt gezet. Ook past Songul zo nodig het traject enigszins aan als dat nodig is. Ik heb nog een aantal afspraken voor de boeg, maar kan nu al vol vertrouwen zeggen dat ik blij ben dit traject met haar ben aangegaan. Door haar jarenlange ervaring begrijpt ze als geen ander wat ik precies bedoel. Heel fijn. Daarnaast biedt Songul een luisterend oor en geeft ze goede feedback, op een uiterst mooie locatie.

Patricia Jansen

Goossens

Rated 4 out of 5
8 December 2021

Songul helpt je met goede en uitgebreide oefeningen inzicht te krijgen wat je missie is, welke rollen of functies daarbij passen tot aan passende werkzaamheden en werkomgeving. Ze laat je zelf dingen ontdekken en stelt goede vragen die je echt op weg helpen. Echt een coach die heeft geleerd dat het om het leerproces van de coachee gaat en dat deze zelf inzicht krijgt om een volgende stap te zetten in zijn of haar loopbaan. Daarnaast is het een energiek en leuk persoon om in gesprek mee te zijn. Het loopbaantraject van haar heeft mij heel veel gebracht.

Goossens