Ik help vrouwelijke professionals duurzaam inzetbaar te zijn in hun loopbaan

Plan een gesprek
  • Register loopbaanprofessional (RL NOLOC)
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • 1250+ succesvolle trajecten
  • Gericht op vrouwen en diversiteit

Songul Kinran

Jarenlang werkte ik aan de ontwikkeling en groei van medewerkers binnen de corporate dienstverlening. Aan de buitenkant leek het alsof me dat fantastisch afging. Van binnen voelde ik me onzeker en klein. Ik denderde als carrièrevrouw en moeder, alsmaar door en raakte zo de controle over mezelf en mijn leven kwijt. Op een dag kwam ik met hevige paniekaanvallen thuis te zitten. Voor langere tijd, mijn carrière had haar einde bereikt. Althans dat was mijn grootste angst!

Gelukkig kwam ik in deze periode in aanraking met NLP en maakte hierdoor een diepgaande persoonlijke ontwikkeling door. Ik pakte de regie weer op maakte een grote inhaalslag in mijn loopbaan. Ik besloot voortaan alleen maar vrouwen te helpen. Ik geloof dat vrouwen zoveel meer te bieden hebben, als ze zich maar wat meer op nummer #1 zouden zetten!

songul

Zo word je duurzaam inzetbaar!

De arbeidsmarkt van de toekomst ziet er onvoorspelbaar en grillig uit. Organisaties hameren daarom op eigen regie en duurzame inzetbaarheid. Wat jij nodig hebt is een aanpak die gericht is op het vergroten van jouw duurzame inzetbaarheid, zodat je overeind blijft in een continu veranderende arbeidsmarkt.

Als je ervoor kiest om met mij samen te werken, dan help ik jou met het in de praktijk bewezen FIT FOR THE FUTURE LOOPBAAN model, een persoonlijke èn arbeidsmarktgerichte benadering. Ik werk met een selectief aantal vrouwen.
Inmiddels heb ik als Register Loopbaanprofessional 20+ jaar ervaring en 1250 + loopbaantrajecten met veel plezier en succes uitgevoerd.

Lees hier hoe klanten mij beoordelen op Springest

Ik heb de coaching/training als erg prettig ervaren, dankzij de opdrachten en gesprekken is beter naar voor gekomen wat mijn doel is en heb ik meer vertrouwen gekregen dit doel te behalen. Songul heeft me goed weten te motiveren! Het is een vriendelijke enthousiaste coach!

Helena (Yvette) van den Bosch

De afgelopen maanden heeft Songul mij begeleid tijdens een loopbaanadviestraject. Songul heeft veel (mensen-)kennis, ervaring en is enthousiast. Daardoor en door de juiste vragen te stellen, kom je snel tot de kern en kun je van daaruit verder bouwen. Dankzij de goede coaching van Songul is voor mij duidelijk welke richting ik op wil en kan.

Lita Biesheuvel

Ik ben erg tevreden over de professionele coaching van Songul Kinran Gunes van Esenzz. Haar coaching heeft er zeker aan bijgedragen dat ik weer een baan heb. Songul is een warme persoonlijkheid, werkt op een persoonlijke manier en levert maatwerk. Ze kiest uit een groot palet aan mogelijkheden wat bij je past en geeft op een plezierige manier feed back. Ze schroomt niet haar grote netwerk in te zetten voor een kandidaat. Ik beveel haar van harte aan.

Carla Scheffer

Songul heeft mij uitstekend begeleid in mijn outplacement traject. Ze heeft mijn situatie goed ingeschat en de begeleiding daarop afgestemd. Daarnaast weet ze een goede sfeer van vertrouwen op te bouwen.

Erik-Jan Ambergen

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik was op zoek naar een coach met wie ik een klik zou hebben. De profielschets van Songul sprak mij meteen aan. Na een eerste kennismaking was ik zeer enthousiast. Songul heeft mij gemotiveerd en gestimuleerd om meer beeld te vormen over mijn toekomstige werkveld en hoe ik daar kan komen. Dit d.m.v. gesprekken en verschillende testen. Ze is professioneel en prettig in de omgang. Bedankt voor je bijdrage aan mijn loopbaan en mocht ik ooit nog ergens tegen aanlopen dan weet ik dat ik bij je terecht kan.

Hollander

Songül is een fijne gesprekspartner. Ze luistert goed, stelt uitnodigende vragen en beschikt over krachtige (NLP-)tools waarmee ze je verder helpt. De coaching heeft mij geholpen duidelijk te krijgen waar ik naartoe wil en hoe ik dat voor elkaar krijg. Ik ben uit enthousiasme meteen begonnen en al lekker op weg.

Hanny Post

Mijn gesprekspartner was Songul Kinran. Tijdens mij begeleidingstraject was zij to the point, heldere adviezen en prettige persoonlijkheid. Ervaren trainer die door eigen ervaring weet dat elk traject een persoonlijke ervaring is. Na een 40 jarige dienstverband toch inzicht gekregen in de mogelijkheden met sturing in een opleiding buiten mijn kaders. Kernwoorden van Songul: inlevensvermogen, persoonlijk, direct en concrete handvaten meegeven.

Peter Gordijn

Esenzz Coaching & Training heet niet voor niets zo. De ervaren professionele coach helpt je om in korte tijd tot de essentie van je vraagstuk te brengen en jouw aanpak te bepalen. Is voor mensen die de verandering aandurven.

Verstraeten

Klanten kiezen voor mij omdat:

  • Goede klik met mij als betrokken, positief en toekomstgericht persoon.
  • Ruim 20 jaar ervaring met het coachen en begeleiden mensen in de loopbaan.
  • Register Loopbaanprofessional (RL) bij NOLOC gericht op; Loopbaanbegeleiding voor duurzame inzetbaarheid.
  • NLP Mastercoach erkend door NVNLP gericht op; Persoonlijke coaching voor duurzame veranderingen op identiteit-, overtuigings- en gedragsniveau.
songul