• Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Gericht op vrouwen in loondienst

Esenzz Loopbaancoaching Veenendaal

Professionele loopbaanbegeleiding in Veenendaal

Met professionele loopbaanbegeleiding in Veenendaal door Esenzz kun je als vrouw meer uit je carrière te halen. Loopbaancoaching helpt je om stappen naar voren te zetten. Voor velen is het heel gebruikelijk om daarbij hulp in te schakelen van een loopbaancoach. Het is namelijk niet zomaar voor iedereen weggelegd om bepaalde doelen te bereiken of ambities waar te maken. Soms is daar wat ondersteuning bij nodig. Loopbaancoaching in Veenendaal van Esenzz geeft je het zetje in de rug dat jou helpt je doelen te bereiken. Wanneer kies je voor loopbaancoaching? Bijvoorbeeld als je het gevoel hebt dat je op een dood spoor zit in je carrière. Of je als je niet goed weet hoe door te stromen naar een hoger level. Of als je denkt dat je kwaliteiten ergens anders beter tot hun recht komen. Meer over loopbaancoaching in Veenendaal door de loopbaanadviseur van Esenzz lees je hieronder. Maar je kunt natuurlijk ook meteen afspraak maken voor professionele loopbaanbegeleiding in Veenendaal.

loopbaantraject
loopbaancoaching

Ondersteuning van een loopbaancoach

Onze ervaren Register Loopbaanprofessional van Esenzz biedt je professionele loopbaancoaching in Veenendaal. Ik sta vrouwen in al hun diversiteit bij om voor hun arbeidsmarktwaarde te gaan staan. Dat is dé manier je carrière wensen, dromen en ambities te kunnen volgen. En bij persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaanbegeleiding hoort ook een positieve mindset. Wat mij betreft geldt dat voor iedere vrouw, dus ook voor jou! Ben jij die mening ook toegedaan en kunnen wij jouw carrière een impuls geven? Of wil je er eerst graag eens over praten met ons? Neem gerust contact op voor een gesprek of meer informatie over onze bewezen effectieve loopbaancoaching.

Wat levert loopbaanbegeleiding in Veenendaal je op?

Loopbaanbegeleiding in Veenendaal is bedoeld om een boost te geven aan je loopbaanontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling hoort daarbij. Een sterke vrouw heeft een betere arbeidsmarktpositie! Genoegen nemen met een lagere positie of een lager niveau is wat ons betreft niet (meer) nodig. Arbeidsmarktgerichte loopbaancoaching helpt je om op de toekomst voorbereid te zijn, en in te kunnen spelen op, de snel veranderende arbeidsmarkt. Een duurzame loopbaan is gebaat bij een duurzame aanpak van je carrière coach in Veenendaal!

Voordelen van loopbaancoaching in Veenendaal

Met loopbaancoaching in Veenendaal kom je al snel op het voor jou goede spoor in je carrière terecht. Je kunt bij Esenzz rekenen op:

  • NOLOC erkend Register Loopbaanprofessional
  • Erkend NLP MasterCoach
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Ruim 750 succesvolle trajecten
  • Persoonlijke en duurzame loopbaancoaching
  • Betrokken en betrouwbaar, positief en toekomstgericht
  • Gericht op vrouwen, genderdiversiteit en culturele diversiteit

Wat anderen zeggen over Esenzz

Ik heb de coaching/training als erg prettig ervaren, dankzij de opdrachten en gesprekken is beter naar voor gekomen wat mijn doel is en heb ik meer vertrouwen gekregen dit doel te behalen. Songul heeft me goed weten te motiveren! Het is een vriendelijke enthousiaste coach!

Helena (Yvette) van den Bosch

De afgelopen maanden heeft Songul mij begeleid tijdens een loopbaanadviestraject. Songul heeft veel (mensen-)kennis, ervaring en is enthousiast. Daardoor en door de juiste vragen te stellen, kom je snel tot de kern en kun je van daaruit verder bouwen. Dankzij de goede coaching van Songul is voor mij duidelijk welke richting ik op wil en kan.

Lita Biesheuvel

Ik ben erg tevreden over de professionele coaching van Songul Kinran Gunes van Esenzz. Haar coaching heeft er zeker aan bijgedragen dat ik weer een baan heb. Songul is een warme persoonlijkheid, werkt op een persoonlijke manier en levert maatwerk. Ze kiest uit een groot palet aan mogelijkheden wat bij je past en geeft op een plezierige manier feed back. Ze schroomt niet haar grote netwerk in te zetten voor een kandidaat. Ik beveel haar van harte aan.

Carla Scheffer

Songul heeft mij uitstekend begeleid in mijn outplacement traject. Ze heeft mijn situatie goed ingeschat en de begeleiding daarop afgestemd. Daarnaast weet ze een goede sfeer van vertrouwen op te bouwen.

Erik-Jan Ambergen

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik was op zoek naar een coach met wie ik een klik zou hebben. De profielschets van Songul sprak mij meteen aan. Na een eerste kennismaking was ik zeer enthousiast. Songul heeft mij gemotiveerd en gestimuleerd om meer beeld te vormen over mijn toekomstige werkveld en hoe ik daar kan komen. Dit d.m.v. gesprekken en verschillende testen. Ze is professioneel en prettig in de omgang. Bedankt voor je bijdrage aan mijn loopbaan en mocht ik ooit nog ergens tegen aanlopen dan weet ik dat ik bij je terecht kan.

Hollander

Songül is een fijne gesprekspartner. Ze luistert goed, stelt uitnodigende vragen en beschikt over krachtige (NLP-)tools waarmee ze je verder helpt. De coaching heeft mij geholpen duidelijk te krijgen waar ik naartoe wil en hoe ik dat voor elkaar krijg. Ik ben uit enthousiasme meteen begonnen en al lekker op weg.

Hanny Post

Mijn gesprekspartner was Songul Kinran. Tijdens mij begeleidingstraject was zij to the point, heldere adviezen en prettige persoonlijkheid. Ervaren trainer die door eigen ervaring weet dat elk traject een persoonlijke ervaring is. Na een 40 jarige dienstverband toch inzicht gekregen in de mogelijkheden met sturing in een opleiding buiten mijn kaders. Kernwoorden van Songul: inlevensvermogen, persoonlijk, direct en concrete handvaten meegeven.

Peter Gordijn

Esenzz Coaching & Training heet niet voor niets zo. De ervaren professionele coach helpt je om in korte tijd tot de essentie van je vraagstuk te brengen en jouw aanpak te bepalen. Is voor mensen die de verandering aandurven.

Verstraeten

Contact met de loopbaancoach van Esenzz

Spreekt persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaancoaching in Veenendaal door Esenzz je aan? Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan. Ik vertel je graag wat een carrière coach in Veenendaal voor je kan betekenen. Je kunt mij telefonisch bereiken op 06 14 49 13 28 of een e-mail sturen naar songul@esenzz.nl.

Contact-opnemen-met-Esenzz

Het geheim van duurzaam inzetbaar zijn

whitepaperOntdek in deze masterclass (duur: 35 min.) hoe jij een duurzame loopbaan creëert volop vrijheid, werkplezier en zekerheid. Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacy verklaring van Esenzz. Bekijk nu de masterclass.