Boost je persoonlijk leiderschap!

Aanvraag 'Boost Your Esenzz' programma
 • Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Gericht op vrouwen in loondienst

Ontwikkel en benut je persoonlijk leiderschap

Is je persoonlijk leiderschap verstoord? De manier hoe je naar jezelf en je omgeving kijkt is van grote invloed op jouw persoonlijk en sociaal functioneren. Merk je dat je niet vooruit komt in je persoonlijke ontwikkeling en heb je behoefte aan effectieve begeleiding door een expert die ook ervaringsdeskundige is? Ervaar dan het speciaal op vrouwen gerichte Empowering programma van Esenzz.

Hierin leer je bewust te worden van je effectieve en minder effectieve gedragspatronen. Zodat jij deze inzichten leert integreren en omzetten in nieuw gedrag in je loopbaan.

esenzz

Herken je o.a.:

 • Je mist focus en de ontwikkelingen om je heen overweldigen je.
 • Door de jaren heen heb je je zo aangepast dat je steeds verder van je zelf bent geraakt.
 • Je zit niet zo lekker in je vel en piekert de laatste tijd steeds meer.
 • Geloven in je waarde en ervoor staan vind je lastig.
 • Je bent loyaal en werkt hard, maar mist de waardering hiervoor.

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Je jouw missie, kernwaarden en drijfveren ontdekt en leidend laat zijn.
 • Je de spanning kan loslaten wanneer jij dat wilt en tot rust komt.
 • Je het gevoel hebt dat je gewaardeerd wordt en er helemaal bijhoort.
 • Feedback geven en ontvangen je natuurlijker afgaat.
 • Je beter de balans kunt vinden tussen meedoen en jezelf blijven.
 • Je meer het gevoel hebt je eigen weg te kunnen bepalen
loopbaantraject

Kies dan voor het Boost Your Esenzz programma

Tijdens het Boost Your Esenzz programma word je bewust van je belemmerende patronen, thema’s en dilemma’s die soms ook cultureel gedreven zijn. Jouw afkomst, je verleden en de gebeurtenissen daarin hebben je gevormd tot de persoon die je nu bent met je unieke kwaliteiten en eigenschappen. Maar ook je overtuigingen, denkstijlen en gedragspatronen die je soms in de weg zitten.

Zodra jij bewust bent van wat jou op het diepste niveau belemmert, kun jij de patronen loslaten die jou niet meer dienen en vanuit vrijheid keuzes maken. Je ontdekt jouw onbegrensde potentieel en gaat actief aan de slag met nieuwe tools om jouw ultieme coachdoel te bereiken. Dit doe je allemaal samen met een ervaren loopbaancoach die gespecialiseerd is in NLP en veranderingen realiseert op gedrags-, overtuigings- en identiteitsniveau. Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Esenzz.

Til jezelf en je loopbaan naar een hogere level

Door het volgen van het Empowering programma van Esenzz kun je stappen in je loopbaanontwikkeling zetten die jou naar een hoger level tillen. Het lukt je gemakkelijker om moedige keuzes te maken. Je gaat beter voor jezelf opkomen en echt voor je waarde staan. Vanuit mijn persoonlijke drijfveer en ervaring heb ik inmiddels honderden vrouwen geholpen om in alle vrijheid ook hun passie te leven en de gewenste veranderingen door te voeren.

Het Boost Your Esenzz Programma bestaat uit:

Boost Your Esenzz Programma

Programmaduur 8 weken

 • Gratis gesprek = intakegesprek;
 • 3 Boost Your Esenzz sessies van elk 1,5 uur;
 • Eindevaluatie.

Lees hier hoe vrouwen het Boost Your Esenzz Programma hebben ervaren

Met veel plezier en veel inzichten kijk ik terug op het traject. Je wordt positief gedwongen naar jezelf te kijken, je organisatie en je omgeving hierbij te betrekken om tot een volledig beeld te komen. Uiteindelijk staat het beeld en wordt de verdieping gemaakt. Wat het mij met name heeft opgeleverd is bevestiging en verrassing. Bevestiging van zaken waarvan ik dacht, zou dit in mijn straatje passen? Sluit dit aan bij mijn behoeften? Verrassing als in, ben ik hiertoe in staat? Verrassende, mooie en waardevolle woorden van collega’s, vrienden en familie. Die mij vormen hoe ik ben en ik meenam in het traject.
Y. van Kouwen
Procesbeheerder schuldhulpverlening

Maak kennis met Songul van Esenzz

De Boost Your Esenzz methode is zeer effectief voor vrouwelijke professionals. Wil jij je belemmerende patronen transformeren en zo meer uit jezelf en je loopbaan willen halen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan. Ik help je graag bij je mentale en emotionele ontwikkeling.

esenzz-hero

Hèt recept voor jouw droombaan

whitepaperOntdek dè 6 basis ingrediënten voor méér GLOW & FLOW in je loopbaan.
Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacy verklaring van Esenzz.  Download nu het E-boek.