Boost Your Roots

Gratis kennismaken
 • Register loopbaanprofessional (RL NOLOC)
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • 1250+ succesvolle trajecten
 • Gericht op vrouwen en diversiteit

Empowerment van vrouwen Boost your Roots!

De manier hoe je naar jezelf en je omgeving kijkt is van grote invloed op jouw persoonlijk en sociaal functioneren. Merk je dat je niet vooruit komt in je persoonlijke ontwikkeling en heb je behoefte aan effectieve begeleiding door een expert die ook ervaringsdeskundige is? Ervaar dan het speciaal op vrouwen gerichte Empowering programma van Esenzz. Wat stagneert jou momenteel? Is dit geen ‘nee’ kunnen zeggen, onzekerheid, faalangst, perfectionisme, je communicatieve vaardigheden verbeteren? Wij helpen je bewust te worden van je effectieve en minder effectieve gedragspatronen. Zodat jij deze inzichten leert integreren en omzetten in nieuw gedrag in je loopbaan.

esenzz

Herken je o.a.:

 • Een overweldigend bijna paniek gevoel door de ontwikkelingen om je heen?
 • Dat je door de jaren heen steeds verder van je zelf bent verwijderd.
 • Dat je in een baan zit waarin je inspiratie, energie en uitdaging mist.
 • Dat je geen idee hebt hoe je je kansen kunt verhogen om meer van waarde te kunnen zijn voor je huidige werkgever of in je vakgebied.
 • Het missen van de kennis en vaardigheden om succesvol te solliciteren en netwerken voor je droombaan.

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Je jouw missie, kernwaarden en drijfveren ontdekt en leidend laat zijn.
 • Je de spanning kan loslaten wanneer jij dat wilt en tot rust komt.
 • Je het gevoel hebt dat je gewaardeerd wordt en er helemaal bijhoort.
 • Feedback geven en ontvangen je veel natuurlijker afgaat.
 • Je beter de balans kunt vinden tussen meedoen en jezelf blijven.
 • Je meer het gevoel hebt je eigen weg te kunnen bepalen
loopbaantraject

Kies dan voor het Boost Your Roots programma van Esenzz

Tijdens het Boost Your Roots programma word je bewust van je belemmerende patronen, thema’s en dilemma’s die soms ook cultureel gedreven zijn. Jouw afkomst, je verleden en de gebeurtenissen daarin hebben je gevormd tot de persoon die je nu bent met je unieke kwaliteiten en eigenschappen. Maar ook je overtuigingen, denkstijlen en gedragspatronen die je soms in de weg zitten.

Zodra jij bewust bent van wat jou op het diepste niveau belemmert, kun jij de patronen loslaten die jou niet meer dienen en vanuit vrijheid keuzes maken. Je ontdekt jouw onbegrensde potentieel en gaat actief aan de slag met nieuwe tools om jouw ultieme coachdoel te bereiken. Dit doe je allemaal samen met een ervaren coach. Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Esenzz.

Boost Your Roots programma

Door het volgen van het Empowering programma van Esenzz kan je stappen in je loopbaanontwikkeling zetten die jou naar een hoger level tillen. Met als positief gevolg dat je in je loopbaan gemakkelijker keuzes kan maken en voor jezelf staat. Vanuit mijn persoonlijke drijfveer en ervaring heb ik inmiddels honderden vrouwen geholpen om in alle vrijheid ook hun passie te leven en de gewenste veranderingen door te voeren.

Het Boost Your Roots programma bestaat uit:

Esenzz-pakketten

Premium

Programmaduur 12 weken

 • Een persoonlijk intakegesprek;
 • 4 Boost Yourself één op één sessies van 2 uur;
 • Eindevaluatie.

Lees hier hoe vrouwen het Boost Your Roots programma hebben ervaren

Met veel plezier en veel inzichten kijk ik terug op het traject. Je wordt positief gedwongen naar jezelf te kijken, je organisatie en je omgeving hierbij te betrekken om tot een volledig beeld te komen. Uiteindelijk staat het beeld en wordt de verdieping gemaakt. Wat het mij met name heeft opgeleverd is bevestiging en verrassing. Bevestiging van zaken waarvan ik dacht, zou dit in mijn straatje passen? Sluit dit aan bij mijn behoeften? Verrassing als in, ben ik hiertoe in staat? Verrassende, mooie en waardevolle woorden van collega’s, vrienden en familie. Die mij vormen hoe ik ben en ik meenam in het traject.
Y. van Kouwen
Procesbeheerder schuldhulpverlening

Maak kennis met Songul van Esenzz

De Boost Your Roots methode is zeer effectief voor een brede diversiteit aan vrouwelijke professionals. Wil jij je belemmerende patronen transformeren en zo meer uit jezelf en je loopbaan willen halen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan. Ik help je graag bij je mentale en emotionele ontwikkeling.

esenzz-hero

Het geheim van duurzaam inzetbaar zijn

whitepaperOntdek in deze masterclass (duur: 30 min.) hoe jij een duurzame loopbaan creëert volop vrijheid, werkplezier en zekerheid. Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacy verklaring van Esenzz. Bekijk nu de masterclass.