• Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Gericht op vrouwen in loondienst

Esenzz Loopbaancoaching Zutphen

Professionele loopbaanbegeleiding meer uit je carrière halen

Zou je graag meer uit je carrière halen, maar weet niet zo goed hoe je dat voor elkaar bokst? Het is namelijk niet altijd makkelijk om bepaalde doelen te bereiken en ambities waar te maken. Als je daarbij wel een duwtje in de rug kunt gebruiken, kan loopbaancoaching in Zutphen van Esenzz je daar ongetwijfeld mee helpen. Dus loop je vast in je werk, of weet je niet goed hoe je doorstroomt naar een hoger level? Of zet je je kennis, kunde en ervaring liever in voor iets anders of in een andere werkomgeving? Esenzz geeft je dat gewenste duwtje in de rug. Meer informatie over loopbaancoaching in Zutphen door de loopbaanadviseur van Esenzz lees je hieronder. Uiteraard is nu al meteen een afspraak maken voor professionele loopbaanbegeleiding in Zutphen geen enkel probleem.

loopbaancoaching
esenzz-organisaties

Ondersteuning van onze loopbaancoach?

Esenzz biedt loopbaancoaching in Zutphen en is een ervaren Register Loopbaanprofessional. Het is mijn missie om vrouwen in al hun diversiteit te helpen om voor hun arbeidsmarktwaarde te staan en zo hun wensen, dromen en ambities waar te maken in hun loopbaan. Bij persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaanbegeleiding hoort wat mij betreft ook het ontwikkelen van een positieve mindset bij vrouwen. Ik ben van mening dat dit voor iedere vrouw is weggelegd, dus ook voor jou! Wil jij daar meer over weten en kan ook jouw carrière een positieve impuls gebruiken? Of wil je over dit onderwerp graag eens praten? Laat het mij weten door contact op te nemen met Esenzz voor effectieve loopbaancoaching.

Wat is het doel van loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding in Zutphen door Esenzz betekent dat we een boost geven aan je loopbaanontwikkeling met behulp van je persoonlijke ontwikkeling. Dat maakt je als vrouw niet alleen mentaal sterker; je arbeidsmarktpositie verbetert er ook door. Genoegen nemen met een lagere positie of een lager niveau is beslist niet – of niet langer – meer nodig. Met arbeidsmarktgerichte loopbaancoaching maken we je als het ware toekomstbestendig. Je bent en blijft daarna goed voorbereid op de zeer snel veranderende arbeidsmarkt. Een duurzame loopbaan vraagt om een duurzame aanpak van een carrière coach, nietwaar?

Waarom is Esenzz loopbaancoaching in Zutphen aantrekkelijk?

Esenzz loopbaancoaching in Zutphen is aantrekkelijk voor je, omdat je zult merken dat je snel op het voor jou goede spoor komt te zitten. Met Esenzz kun je namelijk rekenen op:

  • NOLOC erkend Register Loopbaanprofessional
  • Erkend NLP MasterCoach
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Ruim 750 succesvolle trajecten
  • Persoonlijke en duurzame loopbaancoaching
  • Betrokken en betrouwbaar, positief en toekomstgericht
  • Gericht op vrouwen, genderdiversiteit en culturele diversiteit

Wat anderen zeggen over Esenzz

Ik heb de coaching/training als erg prettig ervaren, dankzij de opdrachten en gesprekken is beter naar voor gekomen wat mijn doel is en heb ik meer vertrouwen gekregen dit doel te behalen. Songul heeft me goed weten te motiveren! Het is een vriendelijke enthousiaste coach!

Helena (Yvette) van den Bosch

De afgelopen maanden heeft Songul mij begeleid tijdens een loopbaanadviestraject. Songul heeft veel (mensen-)kennis, ervaring en is enthousiast. Daardoor en door de juiste vragen te stellen, kom je snel tot de kern en kun je van daaruit verder bouwen. Dankzij de goede coaching van Songul is voor mij duidelijk welke richting ik op wil en kan.

Lita Biesheuvel

Ik ben erg tevreden over de professionele coaching van Songul Kinran Gunes van Esenzz. Haar coaching heeft er zeker aan bijgedragen dat ik weer een baan heb. Songul is een warme persoonlijkheid, werkt op een persoonlijke manier en levert maatwerk. Ze kiest uit een groot palet aan mogelijkheden wat bij je past en geeft op een plezierige manier feed back. Ze schroomt niet haar grote netwerk in te zetten voor een kandidaat. Ik beveel haar van harte aan.

Carla Scheffer

Songul heeft mij uitstekend begeleid in mijn outplacement traject. Ze heeft mijn situatie goed ingeschat en de begeleiding daarop afgestemd. Daarnaast weet ze een goede sfeer van vertrouwen op te bouwen.

Erik-Jan Ambergen

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik was op zoek naar een coach met wie ik een klik zou hebben. De profielschets van Songul sprak mij meteen aan. Na een eerste kennismaking was ik zeer enthousiast. Songul heeft mij gemotiveerd en gestimuleerd om meer beeld te vormen over mijn toekomstige werkveld en hoe ik daar kan komen. Dit d.m.v. gesprekken en verschillende testen. Ze is professioneel en prettig in de omgang. Bedankt voor je bijdrage aan mijn loopbaan en mocht ik ooit nog ergens tegen aanlopen dan weet ik dat ik bij je terecht kan.

Hollander

Songül is een fijne gesprekspartner. Ze luistert goed, stelt uitnodigende vragen en beschikt over krachtige (NLP-)tools waarmee ze je verder helpt. De coaching heeft mij geholpen duidelijk te krijgen waar ik naartoe wil en hoe ik dat voor elkaar krijg. Ik ben uit enthousiasme meteen begonnen en al lekker op weg.

Hanny Post

Mijn gesprekspartner was Songul Kinran. Tijdens mij begeleidingstraject was zij to the point, heldere adviezen en prettige persoonlijkheid. Ervaren trainer die door eigen ervaring weet dat elk traject een persoonlijke ervaring is. Na een 40 jarige dienstverband toch inzicht gekregen in de mogelijkheden met sturing in een opleiding buiten mijn kaders. Kernwoorden van Songul: inlevensvermogen, persoonlijk, direct en concrete handvaten meegeven.

Peter Gordijn

Esenzz Coaching & Training heet niet voor niets zo. De ervaren professionele coach helpt je om in korte tijd tot de essentie van je vraagstuk te brengen en jouw aanpak te bepalen. Is voor mensen die de verandering aandurven.

Verstraeten

Contact met de loopbaancoach van Esenzz

Spreekt persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaancoaching in Zutphen door Esenzz je aan? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan. Ik vertel je graag wat een carrière coach in Zutphen voor je kan betekenen. Je kunt mij telefonisch bereiken op 06 14 49 13 28 of een e-mail sturen naar songul@esenzz.nl.

Contact-opnemen-met-Esenzz

Het geheim van duurzaam inzetbaar zijn

whitepaperOntdek in deze masterclass (duur: 35 min.) hoe jij een duurzame loopbaan creëert volop vrijheid, werkplezier en zekerheid. Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacy verklaring van Esenzz. Bekijk nu de masterclass.