Start met het ontdekken van je droombaan

Plan een gesprek
  • Register loopbaanprofessional (RL NOLOC)
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • 1250+ succesvolle trajecten
  • Gericht op vrouwen en diversiteit

Ontdek wat je droombaan is met Esenzz

Steeds vaker loop je met de gedachte om een andere baan te zoeken, omdat je steeds minder plezier ervaart. Je voelt aan alles dat je je huidige baan ontgroeid bent. Wat je niet meer wilt staat boven kijf, maar wat wil je dan wel? Wat vind je nou echt leuk en wat past het beste bij je? Als je op vacaturesites op zoek gaat naar die leukere baan, dan slaat de onzekerheid en twijfel toe. Je merkt dat je de focus mist, je blijft maar ronddraaien in een kringetje. Pogingen om hieruit te stappen zijn helaas keer op keer mislukt. Besef dat je niet alleen bent, veel vrouwen struggelen met hetzelfde en blijven langer dan gewenst in hun comfortzone. Ik wil je daarom helpen om met een gerichte strategie hieruit te komen.

esenzz-hero
outplacement

Hoe zou het voor je zijn als je je droombaan ontdekt

  • Doordat je roeping; jouw grotere taak op deze wereld glashelder wordt. Om datgene te waarvoor je bestemd en een bijdrage te leveren aan de maatschappij.
  • Met deze roeping jouw hogere missie, kernwaarden, drijfveren en kwaliteiten zich vanzelf openbaren.
  • het blauwdruk van je droombaan als een piramide staat en je stip op de horizon helder wordt.
  • Zodat je de meest betrouwbare, tijd- en energiebesparende navigatie naar jouw droombaan kunt uitstippelen
  • En voortaan niet meer verstart maar met lef en vertrouwen bewuste en juiste loopbaankeuzes maakt.
  • En werken met passie en zingeving de nieuwe norm wordt in je verdere loopbaan.

Mogelijkheden van het traject

Dit is allemaal mogelijk als jij nu het traject ‘Ontwerp je droombaan’ aanschaft. Een waardevol onderdeel van mijn complete FIT FOR THE FUTURE LOOPBAAN traject. Je krijgt maar liefst 10 uur aan opdrachten en oefeningen en je sluit af met het maken van een moodboard van je droombaan. Ik bied je dit traject (t.w.v. 750,-euro) in combinatie met een 1,5 uur durend persoonlijk gesprek, nu tijdelijk aan voor een uitzonderlijk lage prijs van 199,- euro.
Mocht je besluiten om het complete loopbaantraject hierna te willen volgen, dan krijg je de waarde van dit aanbod als korting op de totale prijs.

Benut jouw ontwikkelbudget

Veel werkgevers hebben een ontwikkel- of loopbaanbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Maar wist je dat 40% van het ontwikkelbudget niet wordt besteed en eind december dus zomaar verdwijnt? Dat is zonde, want het is juist bedoeld voor jouw ontwikkeling. Vraag aan je leidinggevende of HR naar de mogelijkheden. Is er een budget beschikbaar? Mooi! Esenzz kan je helpen met een goede investering in jouw duurzame ontwikkeling.

Contact opnemen met Songul van Esenzz

Dit is jouw kans om de sleur van je loopbaan te doorbreken. Als dit aanbod interessant voor je is, zet dan nu deze eerste stap en begin vandaag al met het ontdekken van je droombaan. Wil je meer weten over het ontdekken van je droombaan? Vraag dan nu een gratis kennismakingsgesprek aan.

songul

Het geheim van duurzaam inzetbaar zijn

whitepaperOntdek in deze masterclass (duur: 30 min.) hoe jij een duurzame loopbaan creëert volop vrijheid, werkplezier en zekerheid. Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacy verklaring van Esenzz. Bekijk nu de masterclass.